Отец Петър благослови футболистите на „Етър ВТ“ преди решителните битки от шампионата, в клуба доволни от старта на продажбата на билети

Молитва за здраве и успехи на представителния отбор на футболния „Етър ВТ“ прочете отец Петър вчера. Благословът бе отправен преди сутрешната тренировка на стадион „Ивайло“, след което свещеникът поръси със светена вода състезатели, треньори, футболните врати, тревата на терена и съблекалните. Отец Петър пожела на етърци да спечелят мачовете си до края, а топката да влиза само във вратите на противниците им.

Благословът е втори поред, който великотърновският свещеник отправя към етърци тази пролет. След молебена през февруари „виолетовите“ завършиха 1:1 с шампиона „Лудогорец“, победиха „Витоша“ (Бистрица) с 6:2 в София, а „Арда“ (Кърджали) се спаси от загуба с късен изравнителен гол.

Междувременно от клуба съобщиха, че 500 билета за мача с „Дунав” са продадени за кратко време след пускането им в продажба в понеделник.

„Интересът към тях е огромен и ви призоваваме да се възползвате от предварителната продажба, тъй като за мача са отпечатани общо само 3000 билета на цена от 10 лв. заради изискването от 30% от седящите места на стадион „Ивайло”, призоваха от „Етър ВТ“.

Билетите се продават във фенмагазина на клуба от 9 до 18 часа, както и в мрежата на Eventim. Те са и част от благотворителната кампания „Етър” – това си ти!”, която стартира клубът за набиране на средства за детско-юношеската школа и първия отбор.

Верига заведения BIANCO станаха първите представители на местния бизнес, които се включват в кампанията за набиране на средства в подкрепа на “ЕТЪР Велико Търново”, като закупиха 150 билета за мача, който ще се проведе на 11 юни на стадион “Ивайло”.

Екипът на ресторантите ще подари билетите на свои редовни клиенти в знак на благодарност за огромната подкрепа по време на пандемията. Тя се отрази сериозно както върху живота на българите, така и върху спорта.

“Семейството на BIANCO е огромно и сплотено. Успяхме да преминем през трудностите, защото бяхме заедно! Именно затова сега искаме да помогнем и на семейството на “Етър” и да дадем стимул за нови успехи на болярския тим. При нас работят много верни фенове на отбора, които нямат търпение да видят любимите играчи отново на терена”, коментираха от мениджърския екип на заведенията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.