Великотърновските футболни фенове с поредна вдъхновяваща отбора инициатива

Пореден жест на подкрепа от привържениците на отбора получиха великотърновските футболистите в навечерието на решителните битки в Първа лига.

Момчетата от фенклуб „Етър“, „Ултра фронт Боляри“, „Хелс ултрас“ и ЕГФ се заеха да преобразят тунела на стадион „Ивайло“, който води от съблекалните към терена. На път към зеления килим „виолетовите“ и техните съперници ще виждат надписа „Без милост, боляри!“, стилизирана крепостна стена, емблемата на „Етър“ и герба на Велико Търново. Вдъхновяващият надпис „Без милост, боляри!“ красеше съблекалнята на отбора по време на победния ход от „В“ до „А“ група.

„Надяваме се да вдъхновим болярите за множество победи. Предстои и втори етап от преобразяването, който ще е поглед назад към историята на клуба“, заявиха инициаторите на идеята. Съвместно с Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви“ привържениците на „Етър“ възнамеряват да развият идеята си и във фоайето от северната страна на Спортен комплекс „Ивайло“.

Агитката на „Етър” подкрепи активно и благотворителната кампания „Етър” – това си ти!”, която стартира клубът за набиране на средства за детско-юношеската школа и първия отбор. Феновете също предприеха акция по популяризирането на кампанията, като целта е всичките 3000 билета за мача с „Дунав“ (Русе) да бъдат продадени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *