Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 12 – 18 юни

Вгледайте се в себе си, бъдете гъвкави, обмисляйте действията си

Здраве: Днес и в събота изберете най-удобните си обувки, особено ако планирате по-дълги преходи и разходки сред природата, за да си спестите мазолите по ходилата, а и навехването на глезените. В неделя, понеделник, а и във вторник щадете очите и не престоявайте дълго време пред компютъра и телевизора. Взирайте се по-малко в смартфона си, за да си спестите евентуалното главоболие. В сряда и четвъртък също така пазете гърлото и не приемайте прекалено студени напитки. Обличайте се според времето, за да не настинете.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Благоприятни дни за подстригване на косите са неделя, понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Масажи: Масажи за отблокиране на различни блокажи по тялото: сряда и четвъртък.

Хранене и диета: Стремете се да имате три основни хранения през деня, редувани с минимум две междухранения от плодове, кисело мляко или ядки. Можете да стартирате диета или дългосрочен хранителен режим в неделя или понеделник. Ако сте привърженици на лунната диета, тя стартира в събота точно в 9,23 часа и трае до неделя в същия час.

Основни аспекти: През следващата седмица Луната гостува в Риби, Овен, Телец и Близнаци. Вгледайте се в себе си и осъзнайте грешките, които допускате постоянно и които не ви позволяват да продължите напред. Бъдете по-сдържани и обмисляйте действията си в неделя и понеделник, като мерите прецизно думите си, за да не засегнете някого. Във вторник, сряда, а и в четвъртък бъдете по-гъвкави, ако ви се налага да вземате решения. Не е във ваша полза да се инатите прекалено и да държите само на своята гледна точка. Проучете и чуждата.


ОВЕН

Градите нещо хубаво

Вгледайте се в себе си и осъзнайте причините за грешките, които допуснахте в последните няколко седмици. Ще ви се отдаде възможност да поправите част от тях. Да се извините на хората, които сте пренебрегнали по пътя си. Тази седмица ви поставя в центъра на вниманието, където всички погледи са взрени във вас, а емоцията ви прелива. Енергията ви е силна и ви позволява да се разгърнете в една по-нова светлина. Смирени в началото, осъзнали своите грешни постъпки, след като сте преживели този катарзис не ви остава нищо друго, освен да мечтаете и да започнете да градите нещо положително в живота си.


ТЕЛЕЦ

Късмет и свежи срещи

Бъдете активни и не се притеснявайте, ако по пътя си срещате трудности. Те ще ви помогнат да станете още по-силни и издръжливи. Късметът няма да ви подмине и вие ще чувствате силната му опора през целия период. Тази седмица ще ви осигури прекрасни възможности да развеселите душата си чрез контакти с хора, от които черпите положителна енергия. Не само че те ще ви помогнат за подобряване на настроението, а и някои от тях ще се окажат с решаваща роля за вашето бъдещо професионално развитие.


БЛИЗНАЦИ

Нов проект

Този период е белязан с добро настроение, разкриване на скрити за вас възможности и стартиране на нов проект. Последното ще се случи ненадейно и без да сте го планирали. Истината е, че в момента се чувствате в добра кондиция и въпреки, че сте претоварени от служебни ангажименти, в съзнанието ви мислите са бистри, чисти и необременени. Ето какво ще повдигне вашия дух. Възможни са нови запознанства, които ще окажат значима роля в живота ви след сряда.


РАК

Спокойствие и хармония

Очаква ви лек период на успокоение, който чакахте с такова нетърпение. Темпото лека-полека се забавя, а събитията стават по-спокойни и някак си подредени във времето. Сега ви е лесно да планирате, защото улавяте ритъма на ежедневието си и можете да вместите в него дори изостаналите задачи. Щастливи сте, но е добре да си вземете поука от реакциите, мислите и действията си в последните седмици. Може би някои напрегнати ситуации ви накараха да реагирате по-остро и да развалите взаимоотношенията си с околните. Сега е моментът да ги подобрите.


ЛЪВ

Признайте си грешките

Не са малко тези от вас, които имат нужда от усамотение – не за да изпаднат в поредната депресия, а за да си направят нужния себеанализ. Да се вгледат в себе си и да потънат дълбоко в своите размисли, които така и няма да споделят на всеослушание. Осъзнайте, че и вие понякога допускате грешки. Колкото по-малко си го признавате, толкова повече се отдалечавате от успеха да се освободите от собствените си предразсъдъци. Направите ли го, седмицата ще ви покаже, че можете да побеждавате и да се борите за целите и каузите си.


ДЕВА

Преценете и обмислете

След като се нуждаехте от приключване на някои взаимоотношения в живота си, сега е време да продължите напред с гордо вдигната глава и убедени, че сте направили правилните избори сред средата, в която се движите и живеете. Подгответе се на работното място да ви забележат. И този път не ви забелязват вашите управители или колеги, а важни лица от конкурентни фирми. Не е изключено да ви направят предложение за преминаване в „отсрещния“, конкурентния екип. Вижте дали си струва и обмислете, преди да кажете своя отговор.


ВЕЗНИ

Любовна авантюра

Период на затишие е валиден и за вас, въпреки че вие ще полагате много усилия и ще вършите задачите си със замах. Избягвайте обаче да вземате решения и да давате думата си. Сега обърнете внимание повече на своите близки, на семейството и половинката. Ако не сте семейни и сте необвързани, за вас ще дойдат възможности да намерите дългоочаквания партньор. Успехите в любовта са съвсем реална прогноза, така че не бягайте от тях, но подходете с много предпазливост и съобразено с мерките за безопасност при общуването с хора, с които не контактувате в традиционното си ежедневие.


СКОРПИОН

Не се отчайвайте от трудностите

През следващите седем дни вие се стремите всичко да върви по вода, без нито един подводен камък и без нито една бариера, която да ви възпира. Е, невинаги ще бъде така. Често ще се случва да срещате трудности по пътя си, но не за да се отчайвате и отказвате, а просто за да забавите темпото и да успокоите топката. Следващите седем дни са благоприятни за вашето интелектуално развитие. Контактувайте с хора, от които имате какво да научите. Избягвайте конфронтациите, защото те само петнят името ви в обществото, а в момента това е последното, от което се нуждаете.


СТРЕЛЕЦ

Себеанализ и оценка

Вие също като Скорпионите ще трябва да забавите темпото, но не за да се предпазите от трудности, а за да навлезете дълбоко в своето подсъзнание и да си направите нужните анализи и оценки на поведението си в последните няколко седмици. Имате възможност да поправите грешките, да се извините на приятелите и близките си. Имате възможност да започнете начисто някои взаимоотношения. Тази седмица ви помага тъкмо в тези начинания. А успокоението ще дойде от само себе си – веднага след като сте вкарали в ред своите мисли и чувства.


КОЗИРОГ

Нужда от съвет

През следващите седем дни няма да сте сред най-активните представители и това е нещо съвсем нормално. Действайте малко по малко, не поемайте ангажименти, които не можете да свършите в срок или с качеството, което се иска от вас. Не се насилвайте с нищо. Обърнете се към себе си. Вгледайте се в своя живот с реалния си поглед, а не с розовите очила. Вземете си поука от някои грешки, които допускахте в миналото и се опитайте да не ги повтаряте и в бъдеще. Имате нужда от съвет. Позволете на близък човек да ви го даде.


ВОДОЛЕЙ

Енергия и ентусиазъм

Енергията ви расте и това се забелязва от действията ви напоследък. Заредени сте с ентусиазъм и малко по малко ще започнете да показвате новите си идеи наяве. С финансовите дела няма да имате проблем. Възможно е да ви се поднесе договор за подписване или преподписване, който касае по-висок хонорар или заплата. Борете се за правата си и ще видите, че вие ще спечелите в битката. Активни, можещи и достатъчно разумни, през този период вие можете да градите нещо стабилно за бъдещето си. Обръщайте внимание и на развлеченията, които са от особено значение за вас в момента.


РИБИ

Време за промени

Около вас стават доста промени, които вие така или иначе не желаете да приемете изцяло. Това е причината за вашата емоционалност. Искате да промените определени събития и обстоятелства, но към момента това е невъзможно. Оставете се на течението. Вашето време за анализ и вглеждане в себе си вече отмина и сега е време за действие спрямо условията, в които се намирате. Приемете факта, че светът върви напред и няма как да се обръщате назад и да залитате по разни минали неща, които вече никога няма да се върнат. Гледайте напред и действайте. Време е за промени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *