Петима бивши етърци тренират при Краси Балъков в „ЦСКА – 1948”

Петима футболисти, носили виолетовия екип през последните няколко години, водят подготовка в „ЦСКА 1948” под ръководство на доскорошния наставник на „виолетовите“ Красимир Балъков.

Четирима от общо петимата бранители на столичния клуб са свързани със стадион „Ивайло“. Павликенчанинът Димо Атанасов бе част от „Етър ВТ“ по време на кампанията за Първа лига, след което продължи да е част от тима и изигра общо 57 мача. Александър Александров (Алвеша) остана половин сезон на „Ивайло“, записвайки 19 мача в елита при Станислав Генчев, след което премина в „Славия“ за пролетта на първенство 2017/2018 година.

Централният бранител Венцислав Василев изигра 42 срещи в две първенства за „виолетовите“ и си тръгна миналото лято, първо в посока „Арда“ (Кърджали), а оттам в „ЦСКА – 1948”.

В защитата на столичани е и 27-годишният Михаил Минков, който бе на „Ивайло“ от 2015 до 2017 година и носи виолетовия екип в 42 срещи във „В“ и „Б“ група. До тази зима той бе в горнооряховското „Локо“, откъдето бе привлечен в „ЦСКА 1948”.

Последен виолетовата фланелка съблече Дани Младенов, който се раздели с „Етър ВТ“ в края на миналата година след 56 срещи и 20 отбелязани гола. Нападателят си тръгна преди последните два мача за 2019 г., след като прие офертата на „ЦСКА 1948”.

Дали и петимата ще останат в новия отбор на Краси Балъков за предстоящо първенство в Първа лига, ще стане ясно по време на лятната подготовка, която вече започна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.