133 четения

Честит рожден ден!

5 юни
Красимира Великова – началник-отдел „Бюджет и местни приходи“, П. Тръмбеш

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

 

Вашата рождена дата е причината да успявате навсякъде, където това зависи от хора. Имате уникалното умение с лекота да влизате под кожата на човек и да му ставате любимци. В никакъв случай това не е характеристика на манипулатори, а просто на щастливци. Излъчването ви е на симпатични хора, на които може да се има доверие. Използвайте тази своя даровитост, но в умерени граници. В любовта сте постоянни и обичливи. Това ви гарантира създаването на добро семейство.

От днес за вас стартира година на стабилизация. След бурните промени, които протекоха около вас в последно време, сега се налага да забавите темпото и да запазите един по-разумен ритъм на живот. Това е прекрасна година за сключване на брак и за заздравяване на семейните отношения.

От днес до догодина по това време ще изживеете период на духовно и интелектуално израстване. Учете, сега ви се е паднало. Погледнете назад в отминалите девет години и потърсете начин да коригирате допуснатите грешки. В службата ви чака просперитет, ако сте на подходящото поприще.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли, кожата, но истината е, че вие сами можете да си внушите болести или пък да се излекувате, в зависимост от начина си на мислене. Бъдете позитивни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *