Аура камера засича заболявания пет години преди да се проявят

Показват във Велико Търново устройството, което сканира енергийните потоци в тялото

 

БИОЕНЕРГОТЕРАПЕВТКАТА НЕДА ТЕРЗИЕВА ЩЕ ИЗВЪРШВА АУРА ДИАГНОСТИКА В СТАРАТА СТОЛИЦА. Методът е руски и представлява анализиране на емоционалното състояние на човек посредством нюансна картина на енергиите в тялото, произлизащи от чакрите. Чрез него може да бъде засечен дисбаланс, отговорен за бъдещо разболяване от различни болести, или вече настъпило заболяване, което традиционната медицина трудно може да открие. Уредът, който използва Терзиева, проследява връзката емоции – болест, а самата тя е обучена за работа с него от Института за диагностика и интерпретация в Русия.

Неда е родом от София. Завършва висше образование по психология в СУ „Климент Охридски” със специалност „Клинична и консултативна психология”. Дипломира се и като радиестезист в Академия по радиестезия „Проф. инж. Луи Тюрен” във Варна. През тези години всяка лятна отпуска работи доброволно към програма на Червения кръст в болницата в Зоннеберг, Германия, а по-късно оказва помощ и в старческия дом в немския град. Тогава тя започва да се обръща изцяло към духовното си осъзнаване и развитие. Увлича се по квантовата терапия, лечението с биоенергия, учението рей-ки и закупува последната руска разработка на аура камера. Терзиева стартира многобройни иновативни семинари и обучения в цяла България, както и консултации с желаещи да бъдат диагностицирани.

ИЗСЛЕДВАНЕТО Е БЪРЗО И НАПЪЛНО БЕЗБОЛЕЗНЕНО. ПРАВИ СЕ СПЕЦИАЛНА СНИМКА С АПАРАТА, КОЙТО Е РАЗРАБОТЕН ОТ ЯДРЕНИ ФИЗИЦИ и разполага с прилежащ сензор. Към него се поставя една от ръцете и върху повърхността му има точки за контакт, съответстващи на различни органи в тялото. Така се измерва електромагнитното поле на човек. По този начин се предоставя информация за енергийните и ауричните му качества.

Сензорът може да измерва и отклонения в температурата, влажността и статичното електричество на човек, като данните от тези параметри служат след това за проектиране на аурата под формата на цветни лъчи.

„Всяко живо същество носи биоданни за себе си, които са уникални. Именно тези данни се обработват и ние вече имаме възможност да видим „невидимото” и да си разясним „необяснимото”. При анализиране на аурата се прави диагностика на чакри, измерване на емоционалното състояние, баланс на енергиите Ин и Ян, съотношение на дух – разум – тяло, качество на релаксация, размер на биополето, уточняване на цветовия спектър“, заявява биоенерготерапевтката.

ВСЕКИ ЦВЯТ Е СВЪРЗАН С ОПРЕДЕЛЕНА ЧАКРА, КОЯТО ФИКСИРА ОБЛАСТИ ОТ ТЯЛОТО, КОИТО СА ПРОБЛЕМНИ. Седем са основните чакри, или енергийните центрове, те съответстват на ендокринните жлези и се движат нагоре по гръбначния мозък.

Така например при дисбаланс в първата чакра се проявяват заболявания като депресия, анемия, слаба имунна система или пък ставни болки. Тази чакра е в червен цвят. Небалансираната втора чакра може да доведе до репродуктивни проблеми и пикочни инфекции. Цветът й е оранжев. За диабет и страдания на черния дроб пък подсказва третата чакра, която е в жълт цвят.

АУРА КАМЕРАТА МОЖЕ ДА ОТКРИВА ЗАБОЛЯВАНИЯ ПЕТ ГОДИНИ ПРЕДИ СИМПТОМИТЕ ИМ ДА СЕ ПРОЯВЯТ. Това пък от своя страна дава шанс на пациентите да започнат своевременно лечение и да се справят с всеки здравословен проблем.

Неда Терзиева ще провежда изследванията на 28 юни в Центъра за личностно развитие SoHm в старата столица. Той се намира на ул. „Димитър Буйнозов“ 5. В същия ден ще извършва и т.нар. генетик тестове.

Галина ГЕОРГИЕВА

One thought on “Аура камера засича заболявания пет години преди да се проявят

  • 17.06.2020 в 9:07
    Permalink

    Tази жена постоянно ли работи в Търново, как може да се свържем с нея ?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *