Хороскоп

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 17-о число от месеца. Целите се нависоко в професионалния живот. Финансово също целите да бъдете обезпечени и задоволени. Поспрете с амбициите и се съобразете, че съдбата при вас се е намесила и няма да изсипе всичко в скута ви, без да положите усилия. Имайте предвид, че всеки успех при вас ще се случва бавно, постепенно и с цената на усилия, които трябва собственоръчно да полагате. А тогава и успехите ще са далеч по-сладки. Не губете търпение. При вас винаги всичко се нарежда в даден момент, но се иска време. Ето това време трябва да се научите да изчаквате.

Навлизате в година на един логичен завършек на деветгодишен цикъл, като вашата цел в следващите месеци, а най-вече през септември, е да сложите край на всички недовършени във времето дела, да прекратите всички онези контакти и връзки, които са се изхабили във времето и вече са ви във вреда. Не поставяйте никакви нови начала. Това също така е и емоционална година, в която е добре да потискате страстите и да се съобразявате малко повече с мнението на околните.

Здраве: Възможни са чести главоболия, мигрени, високо кръвно налягане и проблеми с очите. Разбира се тези болежки ще са предизвикани главно от нежеланието ви да сте спокойни и от вашата свръхемоция.

Станислав Климентов

17 юниСашо Топалов – бивш кмет на Елена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *