Горна ОряховицаОбщество

От 22 юни Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица ще е на нов адрес

Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО в град Горна Оряховица и региона ще могат да ползват услугите на компанията на нов адрес. Новият клиентски център се намира на ул. Патриарх Евтимий №8, а централното му разположение предполага да бъде по-удобен за посещение от жителите на града и околните населени места. Новият офис на компанията ще отвори врати на 22 юни с работно време всеки делничен ден от 8 до 17 часа.

Както и досега центърът за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица ще разполага с 4 гишета. Посетителите ще могат да заплащат месечни сметки за електроенергия, да извършват други касови плащания, да заявяват допълнителни услуги и да получат компетентна консултация по въпроси, свързани с дейността на компанията.

Настоящият клиентски център на ул. Съединение №151 ще работи до 17 юни включително. Поради извършването на логистични дейности, на 18 и 19 юни в града няма да има работещ център за обслужване. Клиентите, които биха искали да ползват услуги на компанията в тези два дни, могат да посетят най-близкия офис на ЕНЕРГО-ПРО, разположен само на 8 километра в град Велико Търново. От 22 юни всички административни дейности, свързани с обслужването на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица, ще се извършват в сградата на ул. „Патриарх Евтимий” №8.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *