Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 19 – 25 юни

Здраве: Съберете сили и приключете с всичко, което ви тежи и натъжава в един или друг момент. Дайте си срок да го свършите днес и утре, за да можете в неделя да се радвате на тонус, прилив на енергия, подкрепяща вашето крепко здраве. Ще се убедите, че здравето има силено емоционално изражение и когато емоциите вътре в нас са балансирани и позитивни, и здравето ни е крепко. Не си струва заради малки проблеми да си причиняваме безпокойства, които през тази седмица могат да ни докарат здравословно неразположение.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Можете да подстрижете косите си днес, като растежът им ще се забави максимално. Коламаска – подходящ ден е днес.

Хранене и диета: Балансирайте храненето си и не приемайте голямо количество преработени храни. Залагайте на пресните плодове и зеленчуци в салати или в натурална консумация. В неделя настъпва новолуние и то поставя начало на 14-дневен период, в който по-трудно се освобождаваме от излишните килограми. Затова и не прекалявайте с количествата храна. За любителите на лунната диета тя протича през цялата неделя.

Основни аспекти: През следващата седмица Луната гостува в Близнаци, Рак и Лъв. В условията на епидемична обстановка ние сме склонни ту да общуваме с много хора емоционално, сякаш никога не сме го правили досега, ту да се усамотяваме и да се затваряме в кръга на семейството и домашния уют, сякаш пазейки се от нещо лошо, което дебне по улиците. В събота срещу неделя точно в 00,43 часа на 21 юни Слънцето навлиза в Рак и поставя началото на астрономическото лято. Съботният ден е най-дългият в годината и е добре да го наситите с положителни емоции и чисти мисли. Неделната утрин ни посреща с новолуние в Рак. Наспете се добре и си починете. Можете да прекарате деня вкъщи, където ще се чувствате най-добре. Всъщност, цялата седмица ви помага да се чувствате прекрасно в своя дом и заобиколени от любимите хора. През деловите дни бъдете внимателни с Меркурий, който е ретрограден до 12 юли. Ако ви се налага да подпишете важен договор, не забравяйте да уговорите възможност веднага след като Меркурий отново бъде директен, да преподпишете клауза от него или целият договор изцяло. Това ще ви осигури успех.


ОВЕН

Семейството е найважно

През последната една седмица вие имахте време да се вгледате в себе си и да си дадете сметка за грешките, които допускахте в начина си на общуване. Тази седмица ще ви помогне да се извините на семейството, близките си и да оцените, колко важни и ценни са всъщност те в живота ви. Ще разберете, че не можете да си представите ежедневието без тях и е по-добре, ако често им напомняте, колко ги обичате. Ретроградният Меркурий ще ви подскаже за грешки, които сте направили в службата. Можете да ги поправите, стига да искате да се върнете назад и да ги коригирате.


ТЕЛЕЦ

Обмислете пътуванията

След като границите вече са активни и нищо не ви спира, мнозина от вас ще предприемат пътуване на далечно разстояние, дори в съседна държава. Предупреждението за опасност от неочаквани обрати обаче си остава, така че пътувайте само по необходимост, а не просто за да покажете, че можете да си го позволите. Спазвайте всички необходими мерки. Не влизайте в спорове с близки и приятели относно ваша гледна точка по определени проблеми. Тази седмица ще ви покаже, че не сте сами в този свят и трябва да се съобразявате, за да съществувате в хармония.


БЛИЗНАЦИ

Разходи

Новите контакти и познанства, които дойдоха в живота ви след сряда, е добре да прегледате под лупа, преди да продължите да допускате близко до себе си. Не са изключени удари отстрани, зад гърба и в моменти, в които вие се чувствате изключително силни и стабилни. Ретроградната фаза на вашия управител Меркурий забавя устрема ви към нови начала и поемането на ангажименти. Може би е по-добра идея, ако изчакате и пасувате за момент. Настъпването на летния сезон ще ви докара разходи, от които няма как да избягате. Така че ще се нуждаете от спестяванията си.


РАК

Ново шеметно начало

Няма да бъде вярно, ако ви обещая спокойна и не особено затормозяваща седмица. Напротив, за вас стартира период на бурни промени, новости и разместване на пластовете. Това, което приключихте в отминалите няколко седмици, вече е в миналото. Сега за вас предстоят съвсем нови инициативи и перспективи. Темпото се забързва и през новата делова седмица ще ви се наложи да се заемете с нови задачи въпреки ретроградното движение на Меркурий. И все пак, поемайте толкова, колкото можете да свършите. Колкото можете да си позволите. В личен план не рушете хармонията чрез излишни емоции.


ЛЪВ

Поспирате за миг

Не ви стигна една седмица за себеанализ и размишления. През следващите дни отново ще потънете надълбоко в себе си и ще търсите отговор на хиляди въпроси, които имате за своя собствен живот, за начина, по който го живеете, за хората, с които общувате. Търсите възможност да си дадете отговори за хиляди неща, но не ви се приказва с никого, защото не сте готови да си вземете и дума от съветите, които другите ви дават. Тази седмица ви поставя в изолация, но за малко. Просто за да поспрете за миг и да се огледате, накъде вървите.


ДЕВА

Плановете невинаги се сбъдват

Предстои ви емоционална седмица. Ретроградното движение на Меркурий е причина да се чувствате като в клопка и все да не можете да усетите полъха на топлия летен вятър, който се навява в хороскопа ви. И за това ще дойде време. Сега подлагате на анализ всичко, което ви се случва. Сякаш не можете да се зарадвате на хубавото, а гледате все лошото. Трябва да промените гледната си точка и да се нагодите към положителните промени, които се случват в ежедневието ви. Радвайте се на малките неща и не се притеснявайте от това, че обстоятелствата се променят постоянно. Това е за ваше добро. Плановете ви невинаги се сбъдват. И това е за добро.


ВЕЗНИ

Опитайте да премълчавате

Намирате се в благоприятен период. Обградени сте с верни приятели, на които можете да имате доверие. През уикенда сте прекалено директни. На мнение сте, че е по-добре да сте откровени и да не криете истината, но хората срещу вас невинаги са готови да чуят всичко това по начина, по който подхождате. На работното място също бъдете внимателни с думите. Няма да бъдете разбрани правилно, затова по-добре премълчете онова, което ви е в ума. Сега изграждате своя имидж пред обществото и колкото по-сдържани и ненатрапчиви в изказванията си сте, толкова по-добре ще стоите в очите на хората отсреща.


СКОРПИОН

Служебно натоварване

За вас краят на месец юни е белязан от силно служебно натоварване, което ще даде своите плодове под формата на добри финансови постъпления и дори възможност да спестите някой друг лев за черни дни. Ретроградното движение на Меркурий е причина за безпокойството ви на работното място. За усещането, че все нещо пропускате или не правите така, както е редно. При мнозина от вас тази седмица ще провокира множество професионални промени. Някои дори ще бъдат принудени да помислят за нова работа, но имайте предвид, че такава ще си намерите едва след 12 юли. Затова не се инатете и потърпете още малко, независимо дали сте се ядосали, или не.


СТРЕЛЕЦ

Емоционални клатушкания

През следващите седем дни няма да ви липсва късмет, но ще страдате от променливото си настроение. Често ще избухвате, а в други моменти ще искате прошка. Това непостоянство ще ви постави в изолация, ако не осъзнаете по-рано, че трябва да се сдържате. Понякога се чувствате като наранени и неразбрани децича, които плачат за своята най-любима играчка. Периодът сега не е добър да демонстрирате его или инат, а да се вгледате в себе си и добре да направите анализ на поведението си. Може би невинаги заслужавате да бъдете глезени от близките си. Помислете, как да поглезите и вие тях.


КОЗИРОГ

Не обръщайте поглед назад

След като през последната седмица се вгледахте добре в себе си и в причините невинаги да сте успешни в това, което правите, сега е време да започнете малко по малко да променяте част от характера си, за да се нагодите към изменящите се условия, в които се намирате. Предстои ви седмица на трансформации и промени. Няма как да ги избегнете и е добре да ги приемете. Животът ви се променя в някои направления. Заживейте с новото и не обръщайте поглед към старото. Така ще продължите напред смело и доволно.


ВОДОЛЕЙ

Вършете сами работата си

И през следващата седмица вие ще бъдете енергични и успяващи. Погрижете се за здравето си и водете здравословен начин на живот. Не забравяйте и почивката, която е основна част от вашия ежедневен ритъм и няма нищо лошо в това да си я позволявате и да я ползвате с удоволствие. На работното място дръжте контрола върху изпълнението на делата, които пряко ви засягат. Ако оставите някой друг да отговаря за тях, вероятно грешките ще са много и невинаги поправими. Вършете сами работата си, за да сте доволни и успешни.


РИБИ

Доглеждайте работата си

И при вас следващите дни идват с доста промени и новости, които трябва да приемете и с които следва да заживеете оттук нататък. Не забравяйте да обръщате внимание на близките, семейството и на себе си. В работата следете прецизно делата, които вършите. Заради ретроградния Меркурий, както и заради това, че невинаги доглеждате задачите си, са възможни грешки. Спестете си ги, защото след това ще се налага да се връщате и да ги поправяте – излишно време, което можете да отдадете за други каузи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.