2952 четения

Училището в Русаля търси директор, учители и ментори

УЧИТЕЛИ ЗА ДЕЦАТА ОТ 1 ДО 4 КЛАС И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО ПЕТ ПРЕДМЕТА В ПРОГИМНАЗИАЛНИЯ ЕТАП ТЪРСИ ЧАСТНОТО УЧИЛИЩЕ ПО ИЗКУСТВАТА „ДИМИТЪР ЕКИМОВ“ В РУСАЛЯ. От следващата учебна година школото вече ще бъде средно училище, затова и са нужни учители по математика, физика и астрономия, химия и опазване на околната среда, история и цивилизации, английски език. Има обявени конкурси и за начални учители. Всички те трябва да притежават диплома за висше образование, съответстваща на професионалното направление.
Училището търси и директор, който трябва да има диплома за висше образование, съответстваща на професионалното направление и не по-малко от 5 години учителски трудов стаж.
За екипа са нужни и ментори, които да се грижат за децата след приключване на учебния процес.
Училището по изкуства и занаяти е за социално слаби деца. Работи от 2014 г. и е първото и единствено по рода си в цяла Източна Европа. Всички, които са готови да работят в екипа, е нужно да представят автобиография и диплома, както и мотивационно писмо, което е един от най-важните документи при кандидатстването. Срокът е до 31 юли 2020 година, а връзката е през имейл адрес: [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *