Спорт

Днес пускат билетите за мача на „виолетовите“ с ФК „Царско село“, продължава кампанията „Етър” – това си ти!”

Продажбата на билетите за мача на „Етър ВТ” с ФК „Царско село” стартира днес от 16 до 19 ч. във фенмагазина, съобщи административният директор на „виолетовите“ Страцимир Тинчев. Двубоят е на 22 юни от 20:30 ч. на стадион „Ивайло” и е първи от плейофите за 7 – 14 място. Победа в него обаче на 99% праща етърци в битката за 7 – 10 място, което автоматично означава и запазване на мястото в елита.

В събота и неделя билетите ще се продават от 10 до 16 ч. на касата пред стадиона, а в понеделник през целия ден – във фенмагазина. От клуба отново призоваха хората да се възползват от предварителната продажба и да не чакат последния момент, когато се образуват опашки пред касите. Кампанията „Етър” – това си ти!” продължава и за предстоящия мач с ФК „Царско село”, информираха още от великотърновския клуб. Те отново ще бъдат по 10 лева и при купуването на билет от фенмагазина всеки може да се снима с шампионската купа от 1991 година. Продължава и набирането на средства по банковата сметка на клуба. 8506,57 лв. бяха събрани от първата част на кампанията, като в тях не са включени средствата от продажбата на билети, а само от урните и от банковата сметка, така че общата сума е приблизително двойна. Крайната цел на кампанията е 100 000 лв., които ще бъдат предназначени за детско-юношеската школа и първия отбор.

Междувременно стана ясно, че Станислав Тодоров от Шумен ще ръководи възловата срещата с ФК “Царско село”. Асистент-съдии са Мартин Димитров и Красимир Атанасов, четвърти съдия – Петър Костадинов, а съдийски наблюдател – Кирил Йорданов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *