558 четения

Хороскоп за 22 юни, понеделник

Луната е в Рак. Фаза – новолуние. Лунният ден е 2-ри. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомаха, панкреаса, гърдите. Противопоказно е поставянето на гръдни импланти. Добре протичат профилактиката и лечението на стомашни проблеми, гастрит, колит, язва.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите, топла коламаска на тялото и пилинг на лицето и тялото. Последните могат да доведат до сериозни раздразнения на кожата. Можете да направите водни процедури.

Хранене и диета: Избягвайте солта и ограничете мазното. Днес особено полезни са изделията от пълнозърнено брашно. Комбинирайте ги с прясна салата от зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – през целия ден. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Рак в своята нарастваща фаза. Хармонизирайте взаимоотношенията с близките си, започнете нещо ново, дайте основите на нов семеен навик, който да спазвате всички заедно в бъдеще. Помислете за ремонт вкъщи и направете планове за неговото осъществяване.

 

ОВЕН

Не се ядосвайте

 

Ядосва ви наскоро направена покупка, която в момента е напълно излишна, а и виждате нужда да вложите парите за нея в нещо по-практично. Е, извършили сте я и трябва да го приемете. Невинаги вземате най-правилните решения и това е съвсем нормално не само при вас, а и при всички хора.


ТЕЛЕЦ

Харесват ви

 

Не изменяйте на своите принципи, само и само да се харесате на средата, в която искате да се впишете. Днес бъдете естествени и нека се сработите с хората около вас заради характера си и своята истинска същност, а не заради преструвки. Понеделник е прекрасен за всякаква колективна дейност.


БЛИЗНАЦИ

Не инвестирайте

 

Опитайте се да избегнете сериозните разходи, които искате да извършите днес. Не купувайте техника или вещи, чието закупуване можете да отложите във времето напред. Днес бъдете по-пестеливи и избягвайте инвестициите. На работното място не давайте съвети кой как да харчи парите си.


РАК

Конфликтни сте

 

Нервни и напрегнати сте напоследък. Днешният ден не отстъпва от тенденцията. Налага се да се съобразите с нечие чуждо мнение, въпреки че по всички начини желаете да наложите своето над останалите. Днес не спирате да влизате в конфликти, защото не желаете да чуете чуждата гледна точка.


ЛЪВ

Заложете на рутината

 

Не правете промени, които не сте обмислили добре. Избягвайте да вършите каквито и да било дейности извън рутината ви. Те ще изискват прекалено много време за действие и ще ви костват повече от очакваните усилия. Днешният ден не е чак толкова активен за вас и затова е добре да сте по-премерени в действията си.


ДЕВА

Търсени сте

 

Очаквайте срещи с много хора, провеждането на важни разговори и обсъждане на въпроси, които искат своето решение. Днес сте търсени и молени за различни съвети, за одобрение. Телефонът ви не спира да звъни, а имейлът ви е препълнен. Опитайте се да отговорите на всички.


ВЕЗНИ

Важни в службата

 

В службата колегите и ръководителите се нуждаят от вашите компетенции, от натрупаните ви знания и опит. Разбира се това няма как да не се отрази на заплащането ви във времето, но първоначално днес се чувствате използвани. Примирете се, защото признанието ще дойде с времето. Важното е, че днес ще покажете на какво сте способни.


СКОРПИОН

Помислете за отпуск

 

Време е да помислите по-сериозно върху възможностите за лятна отпуска. Днес спокойно можете да потърсите интересни оферти за тази цел и да ги обмислите със семейството си. Говорете с колектива и ръководството за времето, по което искате да излезете в отпуск.


СТРЕЛЕЦ

Спокойствие

 

Понеделник не е вашият най-активен и успешен ден в службата, но за сметка на това ви дава възможност да останете насаме със себе си, да бъдете повече време със семейството и близките си. Не пътувайте и бъдете колкото се може по-малко мобилни днес. Избягвайте новите начала, а довършете това, което вече сте започнали.


КОЗИРОГ

Бъдете честни

 

С когото и да говорите, по какъвто и начин да го правите, днес бъдете искрени и заложете на прозрачните взаимоотношения. Не крийте нищо от хората, с които говорите. Когато подхождате с честност и почтеност, можете да очаквате и същото да ви споходи в бъдеще.


ВОДОЛЕЙ

Удовлетворени сте

 

И днес следвате плановете си, въпреки че домашни проблеми и неуредици са в основата на повечето ядове. Мислите прекалено много за конфликтите вкъщи, за близките си и така се разсейвате. Не предприемайте важни служебни постъпки. Денят не толерира новите начинания, но въпреки всичко е успешен и ви носи чувство на удовлетвореност.


РИБИ

Промени

 

Чувствате се несигурни, защото около вас има разместване на пластовете. Въпреки че вие самите го предизвикахте или позволихте, сега усещате, че точно тези пластове се местят прекалено бързо и скоростно. Успокойте се. Каквото се случва, е за ваше добро и ще ви донесе благоприятни промени.

 Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!