Най-добрата възраст за брак според зодията

Всички търсим партньор за цял живот. Някои от нас започват да го правят съвсем млади. Астролозите изчислиха оптималното време за всеки зодиакален знак, за което той трябва да се омъжи/ожени.

Овен

Овенът е много нетърпелив и винаги му е трудно да чака дори минута. Те често взимат незабавни решения и са готови да се обвържат с половинката си за цял живот само няколко месеца след запознанството им. Въпреки това звездите препоръчват да са по-търпеливи.

Телец

Телецът е много бавен и задълбочен. Вярва във вечната и истинска любов и чака достатъчно дълго, за да срещне идеалния партньор. За тях най-добрата възраст за брак е около 30 години.

Близнаци

Представителите на този знак обичат половинките си, но обичат себе си още повече. Мразят скуката и ако любовникът им не е готов през цялото време за нови приключения и забавления, то тогава техните пътища могат много лесно да се разделят. Ето защо близнаците много често се омъжват/женят няколко пъти. Ако искате бракът ви да бъде веднъж и завинаги, то е добре да изчакате докато навършите 36 години.

Рак

Бракът е нещо свещено за раците, които започват да мислят за семейство от най-ранна възраст. От драга страна за тях е трудно да напуснат бащината си къща, което много усложнява личния им живот. Оптималната възраст за сватба на представителите от този знак е 23-25 години.

Лъв

Търсенето на безупречен партньор изисква много време, а Лъвовете искат да се чувстват обичани и единствени. Най-подходящата според астролозите възраст за брак на представителите на този знак е 38-40 години.

Дева

За тях най-важна е кариерата. Понякога при тях може да се случи и по-бързо да намерят подходящ парньор за остатъка от живота си. Оптималната възраст за брак е 21-24 години или 27-29 години.

Везни

Много често Везните се женят малко над 20 години, а после следва развод. Те често имат много бракове и третият обикновено е най-успешен, последен и сполучлив.

Скорпион

Представителите на този знак са много емоционални и попадат лесно в плен на любовта, толкова често обаче и страстите им се охлаждат. За тях са характерни поредица от неуспешни бракове, но трябва да се отбележи, че може и да направят още първия дълъг у наистина успешен.

Стрелец

Те най-много обичат свободата си, затова най-добре е да се оженят/омъжат след 35 години. Въпреки това те ще направят всичко по силите си бракът им да е успешен.

Козирог

Представителите на този знак бързо влизат в официален съюз и също толкова бързо стават родители. За тях мнението на другите за семейството им е важно. Най-добре се чувстват, когато са заобиколени от роднини и приятели.

Водолей

Представителите на този знак е възможно и никога да не се омъжат/оженят. Това не значи, че те ще са нещастни от това. Обикновено за сватба те мислят след 40 години, естествено има и изключения.

Риби

Вътрешният свят на Рибите е изключително богат и не всеки може да се справи с постоянното им сънуване на реалността. За да намерят подходящ кандидат, Рибите не трябва да чакат твърде дълго. Звездите казват, че трябва да имат семейство преди да навършат 27 години. Вярвайте на инстинкта си и всичко ще бъде наред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.