Зверски бой в центъра на Велико Търново /видео/

Подпийнал 40-годишен и негови близки предизвикаха зверско меле в самия център на Велико Търново. Един от участниците, който всъщност е предизвикал боя по мнение на очевидци, е с фрактура на ключицата. Свадата започва в магазин срещу студентския стол. Мъж във видимо нетрезво състояние нахлува в обекта около 20 часа в понеделник и започва да хвърля стока, налита и на продавачката. Момичето се обажда на приятеля си, който пристига на място, за да я защити, но попада в мелето, разказаха свидетели. Де факто момчето и момичето са били срещу няколко бабаити от почерпената компания, а при боя им помагала и жена с бухалка. Случайни минувачи обаче помагат на двойката.

Един от тях е добре познат търновец с дълга опашка, когото хората наричат Лоренцо Ламас. През това време боят е заснет от участници в групата „Селянията търновска” и вчера сутринта качен в мрежата. На него се вижда как мъжът с опашката също участва в разтърваването на побойниците.

Изпратеният на адреса около 21 часа полицейски екип е установил, че пред магазина в центъра на областния град е възникнал скандал между двете компании, който е прераснал в сбиване. В резултат на това е причинена фрактура на ключицата на 40-годишен мъж от с. Суходол. Съпричастни към извършеното деяние са двама мъже от с. Константин, на 27 и 28 години, които са били задържани за обяснения. Случаят продължава да се разследва под наблюдението на прокуратурата във Велико Търново.

Нели СУКОВА

2 thoughts on “Зверски бой в центъра на Велико Търново /видео/

 • 23.06.2020 в 15:08
  Permalink

  Изобщо насилието се увеличава в целия свят. Незнам как ще е в бъдеще. Но това е много тревожно. Може би имат вина мобилните телефони. Хората не почиват от тях, не спортуват, не се разтоварват, не се разхождат. Четат всякакви клюки, одумвания и недоволства. Обявете война на тези средства, за да не ви се съсипе здравето.

  Отговор
 • 23.06.2020 в 15:33
  Permalink

  проблемът е по-скоро в огромните социални противоречия, които водят до разпад на капитализма като обществен строй и се проявяват най-вече под формата на такива бунтове

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.