4206 четения

Митьо Пищова с емоционално обръщение: „Търся си жена за два месеца, между 18 и 26 г.”

Колоритният търновец продължава да организира конкурси за миски и си навлича вълна от подигравки

 

ВЕЧНИЯТ ПЛЕЙБОЙ МИТЬО ПИЩОВА ОТНОВО НАПОМНИ ЗА СЕБЕ СИ, СЛЕД КАТО ПУБЛИКУВА ОБЯВА ВЪВ ФЕЙСБУК ПРОФИЛА СИ, ЧЕ СИ ТЪРСИ ЖЕНА. Неуспешният кандидат-кмет на Велико Търново постави обаче изисквания към претендентките за сърцето му. Те трябва да са на възраст от 18 до 26 години.

„Търся си съпруга за юли и август за веселие и море. Може да продължи вечно. Ще я гледам и обличам от 29 юни на морето – Слънчев бряг. Ще я возя на яхта и обещавам брачен договор“, гласи част от обявата.

Като доказателство за финансовите си възможности любимецът на народа, както сам се кръсти преди десетилетия, приложи снимки на пачки с пари – в левове и евро. По този начин той доказва, че е преодолял финансовите си проблеми отпреди време, когато се жалваше, че е останал без пукнат грош, хапва само сол с лук и дори обяви публично, че ще се обеси на 6 май.

ОФЕРТАТА ЗА НЕВЕСТА СТАНА ПОВОД ЗА ХИЛЯДИ ПОДИГРАВКИ И ШЕГИ ПО АДРЕС НА КОЛОРИТНИЯ ШОУМЕН. Част от коментиращите се притесниха, че забавленията с толкова млади жени могат да доведат до влошаване на здравето на вече поостарелия плейбой, който и без друго има кардиологични проблеми.

Митьо предстои да чукне 65 години навръх Голяма Богородица. Рожденият ден ще бъде отбелязан изцяло в негов стил – с оркестър, приятели и манекенки, а за гостите е предвидена богата трапеза.

Той самият обаче няма да посегне към мръвките, тъй като се отказал от кебапчетата и кюфтетата и е изцяло на диетично меню. Местният чешит е спрял да консумира храните, които водят до лош холестерол, за да е пълноценен любовник и привлекателен за женското съсловие.

Пищова не спира да се занимава и с организирането на конкурси за красота. Последният такъв се е провел в рамките на 15 – 20 юни в Харманли. Екстравагантният търновец е основател на модна агенция „Мис България“, регистрирана през 2007 година.

МИТЬО НЕ СЕ ТРЕВОЖИ ОТ РЪСТА НА ЗАБОЛЕЛИТЕ ОТ КОРОНАВИРУС И ВЕЧЕ ПОДГОТВЯ СЛЕДВАЩИЯ СИ КОНКУРС ЗА КРАСОТА. Събитието ще се проведе в разгара на лятото на морето. За победителките обещава шеметна кариера у нас и в чужбина.

Един коментар за “Митьо Пищова с емоционално обръщение: „Търся си жена за два месеца, между 18 и 26 г.”

  • 30.06.2020 в 16:09
    Permalink

    Защо този връх на журналистиката е без автор? Да не е толкова свенлив, некасе подпише под шедьовъра си!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *