853 четения

Скейтбордист разби главата на дядо във В. Търново и избяга

ТИНЕЙДЖЪР СЦЕПИ СЪС СКЕЙТБОРДА СИ ГЛАВАТА НА 72-ГОДИШЕН ДЯДО ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Абсурдният случай е от неделя, когато около 18:00 часа младежът правел демонстрации в парка „Марно поле“. Момчето пробвало да впечатли компания от негови връстници с уменията да кара дъската на колела, но опитите му се оказали злополучни за невинен човек.

Младежът използвал за скейтборд площадка празните шадравани, но при един от скокове във въздуха загубил управление над дъската. Сърфът за наземно каране се изстрелял директно към главата на намиращия се в близост пенсионер. Започнало обилно кървене, а седящите на съседни пейки веднага се притекли на помощ. Хората опитали да му направят импровизирана превръзка и му дали вода.

Свидетели на случилото се сигнализирали на телефон 112 и на място дошла линейка с медицински екип. Здравните работници преценили, че се налага 72-годишният мъж да отиде в Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ и незабавно го транспортирали. В суматохата се оказало, че тинейджърът е избягал.

В болницата дежурните медици обработили раната и се наложило да бъдат направени хирургични шевове. Дядото не е хоспиталзиран, а се възстановява в домашни условия.

Галина ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Скейтбордист разби главата на дядо във В. Търново и избяга

  • 23.06.2020 в 15:26
    Permalink

    Във всяка нормална държава на празните шадравани щеше да има охрана, която да не допуска там да се кара скейтборд и да се руши града ни. Келешите карат тия скейтбордове необезпокоявани буквално навсякъде..

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!