Сводници плашили с мутри момиче, за да плаща за закрила при секс услуги

Кристина и Норис са обвинени в изнудване и грабеж

 

Мъж и жена от Велико Търново заплашвали с биячи момиче, ако не им плаща за закрила при предлагане на сексуални услуги. Двамата сводници нахлули през ноември м.г. в жилището на С. С. 28-годишната Кристина и 19-годишният Норис опитали да принудят момичето да им обещае определена сума от тарифата си срещу… закрила!

С цел да принуди момичето да поеме имущественото задължение Кристина заплашила с първо насилие – казала, че ще прати мутри да я натупат. Освен това жената в ролята на „маман“ се зарекла и да вземе личните вещи на С. С. За целта и като предупреждение, че не се шегува, Кристина набила девойката. После я претършувала и взела единствените 50 лева и сребърни пръстени, златни обеци, дамски дрехи и козметика на обща стойност 723 лева.

Помагачът Норис бил заедно с Кристина в жилището. Той започнал да дърпа С. С., нанесъл й удари и й извил едната ръка. След това обещал да удари главата й в стената. На свой ред мъжът взел и останалите сребърни и златни пръстени и мобилния телефон на нарочената да предлага секс срещу заплащане и под охрана. Норис си тръгнал с плячка за 342 лева.

В момента Кристина и Норис са подсъдими за изнудване и грабеж пред Окръжния съд. Делото обаче е било отложено в края на миналата седмица, защото тормозеното момиче не се е явило пред Темида по неизвестни причини.

Н. ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *