Горещи новиниКрими

Осем задържани и двама с обвинения при спецакция в П. Тръмбеш

Осем задържани и двама с обвинения за неспазване на домашна карантина заради коронавируса са резултатите от спецакция в Полски Тръмбеш и общината. Проверени са четири адреса, 100 граждани и 71 автомобила, съставени са 14 акта по Закона за движение по пътищата, три по Закона за българските лични документи и три по Закона за гражданската регистрация. Наложени са 47 глоби по фиш. Заснети са 122 видеоклипа за скорост.

Проверки са извършени в Раданово, Куцина, Полски Сеновец и Петко Каравелово. В имоти на двама братя в Куцина са намерени растения коноп в двор и около 15 хапчета амфетамин. Розови таблетки дрога са открити и при обиск на млада жена в Раданово.

Операцията се проведе на 23 и 24 юни под ръководството на Районна прокуратура – В. Търново. В рамките й са образувани две досъдебни производства за отглеждане и държане и едно бързо производство за съхранение на наркотични вещества. Образувани са три преписки – една за притежание на акцизни стоки без бандерол и две за кражба на дърва за огрев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *