Честит рожден ден!!!

26 юни. Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 26 юни, и тя е причината за всички трудности по пътя ви. Въпреки че те ви правят силни и издръжливи, ви тежат и забавят. На всичкото отгоре сте добродушни и жертвоготовни. Не ви стига това, че с мъка вършите собствените си задължения, ами не можете да отказвате, когато сте повикани за помощ. Уморително е ежедневието ви, ако жонглирате между собствени и чужди задължения. Научете се да бъдете твърди, за да отказвате лесно, когато някой ви помогне да свършите и неговата работа. Не ставате за съдружници, защото правите постоянни компромиси и вредите на себе си. Реализирате ли собствен едноличен бизнес, ще успеете.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги докарате докрай.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

27 юни. Вие сте емоционални, отворени и отзивчиви хора, но сте такива само за своите приятели. За тях се раздавате изцяло и пренебрегвате онези, които наистина ви обичат. Понякога не обръщате голямо внимание на семейството си, пренебрегвате половинката си, вярвате на слуховете, носещи се на пътя, и отричате думите, изговорени в дома от най-обичаните същества. Помислете си дали искате да живеете за хората навън, или желанието ви е да запазите своя личен живот здрав и щастлив. По-добре е, ако не сключвате ранен брак, а поживеете известно време с половинката и вдигнете сватба, след като навършите 30.

За вас предстои година на ново и успешно начало, което трябва да поставите след обмислени и добре проверени планове. Контролирайте съдбата си, като не се самозабравяте и не оставяте нещата на самотек. От вашите действия зависи дали ще успявате, или не. Обстоятелствата, които са срещу вас, не могат да ви бъдат оправдание, защото вие сте в състояние да им противодействате.

Здраве: Щадете сърцето.

28 юни. Щом празнувате рожден ден на 28 юни, значи сте се родили под щастлива звезда. Решителни и понякога прекалено прибързани, обичате да гребете от живота с пълни шепи. Сякаш утре настъпва краят на света, все гледате да свършите и изживеете всичко за един ден, и той е днес. Упорити и вироглави, все си патите от това, че каквото си навиете на пръста, го правите. Не слушате съвети, а за собствените си грешки имате навика да обвинявате други хора. Въпреки всичко казано дотук, в гърдите ви тупти едно истинско сърце, което умее да обича и не умее да прикрива омразата си. Във всяко едно отношение сте истински, неприкрити и без излишни маски.

Навлизате в година на съдбовно подчинение. Не ви остава нищо друго освен да се съобразите с обстоятелствата, в които попадате, да се оставите на течението и да бъдете по-търпеливи. Нещата ще се случат така, както трябва и вие просто ще сте участник в целия този процес.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

27 юни

Назиф Кадир – зам.-кмет П. Тръмбеш

28 юни

Светослав Щирков – кмет на Петко Каравелово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *