Осемнайсет започнаха подготовка в ОФК „Павликени“

С група от осемнайсет футболисти започна подготовка на 22 юни за новия сезон третодивизионният ОФК „Павликени“, съобщи старши треньорът Димитър Тодоров. Както „Борба“ писа, напускащи няма, така че гръбнакът на състава е запазен.

Добрата новина за наставника е завръщането в състава на Никола Какамъков. Възпитаникът на школата на „Локомотив“ направи добри мачове за павликенчани и бе твърд титуляр до зимата, когато премина при „железничарите“ от Горна Оряховица. 22-годишният футболист като юноша беше привлечен в школата на „Берое“, но именно при Тодоров навлезе в мъжкия футбол.

В момента се водят разговори с още двама – трима опитни състезатели за привличане в състава. Първата контролна среща е на 4 юли – гостуване в Севлиево на едноименния местен тим. На 11 юли павликенчани ще играят с отбора на град Левски, завърнал се в Северозападната Трета лига. На 15-и идния месец павликенчани посрещат у дома друг – „Янтра“ (П. Тръмбеш), а три дни по-късно и „Вихър“ (Славяново). На 22 юли е проверката с „Локомотив“ (Дряново), а на 25-и със „Спартак“ (Плевен).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *