Какво вещаят звездите за 30 юни, вторник

Луната е в Скорпион. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 9-и в 10-и в 16,00 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са плановите операции в областта на носа, половите органи, дебелото черво, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на репродуктивни проблеми, на камъни в пикочния мехур, ринит и запек.

Красота и външен вид: Избягвайте подстригването на косите, пресата, ролките. Обонянието ни е силно и масажите с ароматни масла ще ни дразнят. Ароматерапията също.

Хранене и диета: Нека количествата на порциите бъдат умерени. Хранете се на по-чести интервали. Пълнозърнестите култури са препоръчителни днес. Хапвайте изделия от пълнозърнесто брашно и увеличете порциона с пресни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 16,00 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни ден, в който сме жизнени и енергични. Луната гостува в Скорпион и ни предразполага да сме по-смели в изказа, да сме директни и болезнено откровени. Не се сърдете, ако някой ви каже истина в очите без задръжки. Приемете я.


ОВЕН

Без агресия

Склонни сте да вземате многообразни решения, повечето от които не са съвсем правилни или са изпреварили времето на реализация. Ще стабилизирате здравословното си състояние, ако успокоите мислите и се вгледате в себе си. Денят не толерира агресията, желанието на всяка цена да се спори.


ТЕЛЕЦ

Учете се от грешките

Не пренебрегвайте рутинните дейности, които днес ще ви дарят с нужния успех. Вторник изисква да мислите аналитично и практично. Избягвайте да вземате важни решения. В деловата област можете да изразите идеите си. Учете се от грешките си, както и от грешките на хората около вас.


БЛИЗНАЦИ

Отказвайте

Във вторник се изявявате като водещи фигури, организатори и обединители на хората около себе си. Това е доста нервен и натоварен ден, защото се заемате без да искате с множество задължения, повечето от които не ви влизат в работата. Трябва да се научите да отказвате и този ден ви помага именно в тази насока.


РАК

В настроение сте

За разлика от вчерашния ден, днес сте в отлично настроение и сте далеч по-решителни и активни от очакваното. Имате желание и сили да се заемете с нещо ново, да смените посоката. Почерпете от вече натрупания опит и предприемете нужните промени, само ако сте уверени, че те ще ви донесат успех.


ЛЪВ

Бъдете отговорни

Във вторник е особено важно да изпипвате добре нещата, с които се занимавате, без значение от какво естество е работата ви. Нужно е да се отнасяте сериозно и с отговорност. Относно контактите, днес е по-добре да не общувате с хора, които ви дразнят по един или по друг начин, за да не се озлобите подсъзнателно към тях.


ДЕВА

Борете се

След като седмицата ви тръгна доста добре, вие сте уверени, че и без да правите кой знае какви усилия, можете да продължите напред и да се осланяте на старите лаври, които красят името ви. Не всичко е такова, каквото изглежда. Пазете се от неочаквани обрати и удари, които могат да навредят на добре развиващия се ваш имидж.


ВЕЗНИ

Споделете

Попадате на примамливи оферти за промяна на работното място. Не се знае обаче дали те са достатъчно благонадеждни, или просто моментът, в който ги получавате, не е най-подходящ за да кажете „да“. Обмислете добре, ако искате да правите промени, и обсъдете това със своите близки. Те ще ви дадат най-добрия съвет.


СКОРПИОН

Дрязги

Опитайте да успокоите нервите си и да не прекалявате с претенциите, които имате към хората около себе си. Това е благоприятен ден, но ви липсва спокойствие и равновесие. Дразни ви всичко и всеки, всяка чужда постъпка подлагате на анализи. Без да искате се озлобявате към най-близките си – нещо, което не бива да допускате.


СТРЕЛЕЦ

Време за себе си

Бързате да се заловите с нещо ново, без да е дошло правилното време за това. Днес сте много инициативни, а денят изисква съвсем друго – да проявите пасивно поведение и да успокоите за миг топката. Сега имате време за себе си, за нещата, които обичате да правите, когато нямате много работа.


КОЗИРОГ

Спокойни сте

Днес ставате свидетели на неща, които имат за цел да ви извадят извън равновесие. За щастие, няма да успеят. Днес сте спокойни, здраво стъпили на земята. Не сте на мнение, че трябва да предприемате нови инициативи. Преглеждате внимателно задачите и свършената работа от началото на месеца. Ще си откриете някои грешки.


ВОДОЛЕЙ

Силен ден

Не пропускайте шанса да поговорите с хората около себе си. Днес можете да разширите кръга от професионални контакти и познанства. Научете нещо ново на работното място. Придобийте ново знание или умение. Денят е силен и активен, а в личен план лесно убеждавате своите близки в гледната си точка.


РИБИ

Влияете се

Във вторник сте готови да започнете начисто с планове, идеи и цели. Денят е благоприятен за вас, въпреки че сте емоционално приповдигнати и вземате прибързани решения. Прекалено много се влияете от средата, в която живеете. Мнението на околните е водещо за вас и поради тази причина често допускате грешки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *