Старши треньорът на „Етър ВТ“ Петко Петков: „Надявам се да оцелеем в елита, защото нашият отбор го заслужава“

„Доволен съм от играта ни. Ние бяхме отборът, който създаваше повече положения. Накрая домакините имаха две ситуации, когато се бяхме оголили. Не можахме да победим, но точката е ценна за нас. „Царско село” ни вкараха гол с единствения си удар във вратата, а днес стана същото през първото полувреме. С един-единствен удар получихме гол. Казах на момчетата в съблекалнята на почивката, че просто няма начин този мач да е същият.

Ние имаме изключително добър колектив – винаги е било така. Искам да кажа, че отборът ми е с много силен характер и въпреки трудностите продължават да играят за оцеляването на „Етър“. Отборът на Черно море е доста класен и имат добър треньор. Имат изграден стил на игра и разбира се, че е трудно срещу такъв отбор. Поздравявам отбора си за това, което показаха днес.

Днес няма да говоря за финанси. Мога да кажа, че Община Велико Търново, в лицето на кмета Даниел Панов, полага всички усилия отборът да се нормализира. Надявам се да оцелеем в efbet Лига, защото нашият отбор заслужава.

Специално благодарим на нашите фенове за подкрепата, защото ние се чувствахме на стадион „Тича” като домакини. И това бе благодарение на феновете, които ни подкрепяха от първата до последната минута!”, коментира старши треньорът на етърци Петко Петков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.