507 четения

Корнелия Нинова поднесе цветя пред паметника на Благоев и Габровски

„ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩИТЕ, КОИТО ПРОВЕДОХ С ПАРТИЙНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ТЕЗИ ДВА ДНИ, В КОИТО СЪМ В ОБЛАСТТА, УСЕТИХ И ВИДЯХ ШИРОКА ПОДКРЕПА ЗА ПРЕКИЯ ИЗБОР НА ПРЕДСЕДАТЕЛ СРЕД ЧЛЕНОВЕТЕ НИ. Те искат тази реформа, защото им харесва, че властта е дадена в ръцете на хората и членовете на партията масово изявяват желание да упражнят този вот“, каза във Велико Търново председателят на БСП Корнелия Нинова, която е и основен претендент за нов мандат начело на партията.

Вчера тя спази дългогодишната традиция за отдаване на почит към Димитър Благоев и Никола Габровски и поднесе цветя на паметника в парка „Никола Габровски“. В понеделник и вторник тя се срещна с кметовете на Павликени, Полски Тръмбеш, Сухиндол и Стражица, както и с членовете на партийните организации в областта.

„Не усетих разцепление сред партийните редици. По-скоро мога да кажа, че партийните членове са спокойни. Разбира се, имаме своите разногласия в Националния съвет и това няма как да не притеснява членовете ни, но в структурите не виждам разногласия по ключовите въпроси за политиката на БСП“, категорична беше Нинова.

Тя каза още, че това, на което ставаме свидетели в последния може би месец – от първите SMS-и от Васил Божков, показва и потвърждава това, което ние повтаряме от доста време – има задкулисие в държавата. Официалната държава е предала управлението на това задкулисие, решенията за управлението на страната не се взимат от официалните институции, а на други места и от други хора. Една от нашите цели е да променим този модел на управление на страната. За това се борим и ще продължим и занапред, заяви Корнелия Нинова.

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

сн. авторката

Един коментар за “Корнелия Нинова поднесе цветя пред паметника на Благоев и Габровски

  • 01.07.2020 в 6:56
    Permalink

    Забранетя тая партия. И всички бивши и настоящи последователи да бъдат разследвани.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!