85 четения

Девет юноши на клуба играха в първата контрола на „Локомотив“ Горна Оряховица

Старши треньорът на „Локомотив“ Милчо Сирмов заяви, че е доволен от представянето на футболистите в първата контролна среща от предсезонната подготовка. В събота горнооряховчани завършиха наравно 1:1 с новака във Втора лига- „Янтра 2019“ в Габрово.

“Като за първа контрола съм доволен от старанието на футболистите. Доволен съм от нашите юноши, които се включиха добре в проверката.

Имаме още доста работа и какво да изчистим и да подобрим в нашата игра. С още три нови попълнения считам, че нещата ще си дойдат на място”, коментира Милчо Сирмов.

Той даде възможност на девет юноши да вземат участие в срещата.

Като титуляр започна 17-годишният полузащитник Янислав Цачев, който има мачове за мъжкия отбор в миналото първенство. През втората част в игра се включиха Тодор Бакърджиев (18 години), Звезделин Бончев (17 години), Ивайло Чакалов (18 години), Иван Славов (17 години), Кирил Димитров (18 години), Стефан Иванов (19 години) и Йордан Статев (19 години). Стефан Иванов освен през горнооряховската е преминал още през школите на “Левски” (София) и “Ботев” (Пловдив). Йордан Статев пък е бил и в школата на “Лудогорец” (Разград).

Други трима юноши пропуснаха двубоя по различни причини. Това са Момчил Кузманов (18 години), който има мачове за представителния отбор през миналото първенство, младият вратар Ивайло Стефанов (16 години) и Иван Иванов (18 години), който е бил част от школата и на  “ЦСКА-София” (София).

Следващата проверка на “Локомотив” е на 1 юли 2020 г. (сряда), срещу дублиращия отбор на “Лудогорец” на стадиона в Горна Оряховица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!