165 четения

Две първи места и куп индивидуални награди за „Болярчета“ от националния турнир „Звезди на България“

Малките футболисти от СК „Болярчета“ спечелиха и двата финала на националния турнир „Звезди на България“, проведен в Бургас. При набор 2012 великотърновските деца надиграха отбора на „Звездичка“ от Бургас с 8:0, а при родените 2013 г. биха с 4:1 „Зведенбург“, също от Бургас. При 2012 вторият отбор на „Болярчета“ загуби за 3-4 място от “Дунав” (Русе), а при набор 2013 – също вторият отбор на „Болярчета“ стана трети след победа с 6:5 срещу „Бургас спорт“.

Талантливите виликотърновчета обраха и индивидуалните награди. При набор 2012 г. за най-добър нападател бе избран Калин Дъров, а за най-добър халф – Теодор Велчев. При родените през 2013 г. най-добър вратар стана Даниел Тонков, а най-добър нападател – Мартин Петков.

„Играхме невероятен футбол и отново показахме, че сме най-добрите при тези набори в цяла България! Благодаря на прекрасните ни деца, които играха красив футбол и не спираха и за миг да се забавляват на терена. Благодаря и на треньорите Олег Чолаков и Кирил Борисов, без които тези успехи нямаше да се постигнат. Благодаря на родителите за подкрепата и на спонсорите, които въпреки кризата не спират да ни помагат. Бяха взети всички мерки за сигурност и дезинфекция, а безопасността беше на първо място. Всички отбори, треньори и организатори спазвахме стриктно указанията за безопасност“, коментира треньорът и съосновател на СК „Болярчета“ Николай Колев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!