668 четения

Партийни лидери на совалки из областта ни, пият кафе с актива и стягат редиците

Корнелия Нинова, Мая Манолова, Кирил Добрев и Хаджи Тошко Йорданов по едно и също време във Великотърновско; Цветан Цветанов също обикаля

 

МНОЖЕСТВО ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ, ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ГРАЖДАНСКИ ПЛАТФОРМИ, КАКТО И ПОЛИТИЦИ, КОИТО СА СПРЯГАНИ ЗА СОБСТВЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ, НАВЕСТИХА ОБЛАСТТА НИ. Истинско стълпотворение на знакови лица от родния политически живот бе регистрирано още в неделя във Велико Търново и региона. В края на миналата седмица в болярския град е бил Хаджи Тошко Йорданов, който е зам.-председател на новорегистрираната партия на Слави Трифонов „Има такъв народ“, придружаван от главния секретар Виктория Василева, за среща с общинските шефове на структурата, както и с регионалния шеф адв. Момчил Иванов.

В ПОНЕДЕЛНИК ЗА СРЕЩА С ОБЩИНСКАТА СТРУКТУРА НА ПАРТИЯТА В ГОРНА ОРЯХОВИЦА ДОЙДЕ И КАНДИДАТЪТ ЗА ЛИДЕР НА БСП КИРИЛ ДОБРЕВ, който е и зам.-шеф на партията. Той изпревари само с няколко часа титуляра Корнелия Нинова, която е планирала в програмата си истинска совалка във Велико Търново и областта. Серията й от срещи започнаха на кафе в центъра на Лясковец с партийния актив. По-късно Корнелия Нинова взе участие в общинската конференция на БСП в Горна Оряховица. На 30 юни Нинова ще бъде в Павликени, за да се срещне с кмета на общината, общински кметове, кметски наместници и активисти на партията.

След това лидерът на БСП ще отиде до Сухиндол и Полски Тръмбеш. Там ще има срещи с местните ръководства на общината и с партийни активисти. Последната й визита е в Стражица, където Корнеля Нинова ще участва и в общинската конференция на стражишката партийна организация. Основен акцент обаче ще бъде визитата в старата столица, където е и първата и най-стара партийна организация.

Серия от формални и неформални срещи във Великотърновско не спира да има и бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Само преди броени дни той обяви, че стартира нов политически проект, а важна част от него ще е именно Великотърновска област, откъдето Цветанов бе многократно избиран за народен представител и познава отлично структурите на ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!