581 четения

Вашият хороскоп за 1 юли, сряда

Прогноза за 1 юли, сряда

Луната е в Скорпион. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 17,14 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани плановите операции в областта на носа, половите органи, дебелото черво. Добре ще протекат профилактиката и лечението на репродуктивни проблеми, както и на запек.

Красота и външен вид: Денят не е подходящ за подстригване на косите, коламаска, пилинг на лицето и тялото.

Хранене и диета: До обяд намалете приема на течности, на люти и сладки храни. Избягвайте солта и захарта. След това можете да си позволите пикантната храна, ястия от зърнени храни.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 17,14 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: В първия юлски ден Луната гостува в Скорпион. Обръщаме внимание на сериозните неща в живота. Откровени сме до болка и казваме това, което мислим, без да се съобразяваме дали ще нараним някого, или не.


ОВЕН

Пробвайте по мекия начин

Ще си дадете сметка, че конфликтите и бунтовете, които си създадохте в последните два до пет дни, не ви правят щастливи. Да налагате своето собствено мнение чрез агресия не ви е чест. Рязко трябва да промените начина си на поведение. С благия и мек тон ще постигате повече, отколкото с викане и сърдене.


ТЕЛЕЦ

Приемете съвета

Овладейте нервността. Предстоят ви благоприятни срещи на работното място. Получавате желана подкрепа от хора, с които съвсем наскоро сте осъществили запознанство. И за в бъдеще ще работите с тях, така че приемете подадената ръка. Някой ви дава съвет. Приемете го с отворено сърце.


БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден

Програмирайте този ден в общи линии и се придържайте ако можете към това, което сте си наумили. Имайте предвид, че дори и да сте си направили предварителния план, все нещо ще изниква изневиделица. Подгответе се за напрежение, но и за облекчение, че сте си свършили работата. Първият юлски ден е благоприятен за вас.


РАК

Добро настроение

Днес сте в добра форма. Блестите с идеите си и веднага започвате да работите по тяхното скоростно осъществяване. Усмихвайте се. Доброто ви настроение е проводник на положителен заряд, който помага и на другите хора около вас да мислят позитивно. Приключете със стари, ненужни за живота ви контакти.


ЛЪВ

Отпуснете се

Луната днес ви доста чувствителни, сантиментални и емоционални. Често притесненията ви растат без причина. Днес не се надценявайте, не претоварвайте нервите и тялото си. Само така ще изживеете сряда без проблеми. Претоварите ли се, просто ще блокирате шанса си за успех.


ДЕВА

Продуктивни чрез труда си

Желанието ви днес е нещата да се случват бързо, мигновено и без да полагате кой знае какви усилия. Комбинацията е абсолютно невъзможна. Налага се сериозно да заработите за своите лични цели и да извървите крачка по крачка пътя към тях. Вие можете да бъдете продуктивни чрез труда си. Покажете го и днес.


ВЕЗНИ

Ще разрешите проблемите

Нервността и агресията ви днес са породени от финансови проблеми, с които не можете да се справите в поставения от вас самите срок. Разширете малко границата на възможностите си. Станали сте прекалено педантични към самите себе си. Дайте си време и спокойствие, за да балансирате и овладеете емоцията.


СКОРПИОН

Живеете със собствено мнение

Самоувереността ви е достигнала такава точка, че е започнала да ви вреди, без да го съзнавате. Мислите си, че всичко можете и всичко знаете. Не приемате съвети отстрани и често обвинявате другите, когато нещата не се получават според вашите предварителни планове. Живеете със свое мнение, което коренно се различава от това на другите.


СТРЕЛЕЦ

Баланс между работа и почивка

Денят е благоприятен за срещи, обсъждания и правене на общи планове. Сряда ви носи мощ, която ще ви послужи и в следващите дни. Не прекалявайте с активността и намерете баланса между работа, почивка и практикуване на хобито, което ви отпуска и внася цвят в живота ви. Така ще сте в хармония със себе си.


КОЗИРОГ

С крачки към успеха

Днес ще получите желаната подкрепа. Тя ще ви даде силна мотивация да тръгнете с бодра крачка напред. Знаете какво искате и как да го постигнете. Това е и причината съвсем скоро да се озовете съвсем близо до успеха. Приключете с контакти и запознанства, от които нямате нужда в живота си.


ВОДОЛЕЙ

Продължете напред

Очакват ви доста промени, които вече са започнали и сте осъзнали в живота си. Нужно е да ги предприемете, независимо дали това изисква от вас непреодолими усилия, или пък ви се виждат лесни. Важно е да следвате посоката напред, а дали на пътя ви стоят цветя и рози, или пък трудности, зависи и от предишните ви действия.


РИБИ

Неуверени сте

Чувствате се неуверени във всяка крачка, която правите през днешния ден. Трудно пристъпвате към промени, въпреки че през деня ви се налага да правите такива. Въпреки всичко, вършете онова, в което се чувствате уверени и сигурни. Днес не е най-подходящият момент да излизате от зоната си на комфорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!