Шофьор загина, а дете на 3 г. е с комоцио при жестоката катастрофа край Масларево

Тежък страничен удар между два леки автомобила на кръстовището на главен път Плевен – Русе на разклона за Масларево отне живота на един от шофьорите и прати други двама в болница. С комоцио в търновската болница е настанено 3-годишно дете, което е било в един от автомобилите.

Пътната драма е станала в сряда около 17 часа. Джип „Хюндай” с 31-годишен водач с русенска регистрация удря странично форд „Фокус” с плевенска регистрация с 41-годишен зад волана от Долни Дъбник на разклона за Масларево. В резултат загива шофьорът на форда, баща на две деца, които заедно със съпругата му са транспортирани към болница. С травми на крака в русенската болница е настанена съпругата на загиналия водач.

Шофьорът на хюндая е с леки наранявания. С комоцио обаче във великотърновската болница е настанено 3-годишно дете, пътувало в хюндая. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

 

4 thoughts on “Шофьор загина, а дете на 3 г. е с комоцио при жестоката катастрофа край Масларево

 • 01.07.2020 в 18:34
  Permalink

  До кога ще има луди на пътя.. Да минават психически изпит всички любители…!

  Отговор
  • 02.07.2020 в 11:34
   Permalink

   Абе в жегата нещо изпростяват хората. При натоварено движение вместо да са по-внимателни те карат на късмет без да мислят и гледат да не изгубят 5 секунди в чакане. Има всякакви идиоти правещи лупинги (изпреварване отдясно и отляво в колона) само и само да са 1 кола по-напред докато чакат на следващия светофар.

   Отговор
  • 02.07.2020 в 15:59
   Permalink

   Това кръстовище редовно е подценявано и от водачи и от пътното. Има много дървета и храсти, които пречат на видимостта. При добра организация и поддържане /не се иска много/, жертвите по пътищата щяха да са поне 50 % по – малко.

   Отговор
   • 02.07.2020 в 23:24
    Permalink

    Пътя е прав, като струна. Има перфектна видимост. Трябва просто да спазваш ограничението! Разклон е, от пресечките също иде някой!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.