792 четения

Какво вещаят звездите за 2 юли, четвъртък

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 11-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на черния дроб. Движете се повече, спортувайте и бъдете активни през днешния ден.

Красота и външен вид: Денят е чудесен за посещение на сауна и парна баня, които да подсилят кръвообращението. Посетете фризьора си за подстрижка на косите.

Хранене и диета: Днес поддържайте диетичен режим на хранене. Включете в менюто си повече пилешко, заешко месо и риба, млечни продукти и яйца. Плодовете вземайте, за да заситите глада си за сладко, но или преди ядене, или два часа след това.

Цветове, носещи късмет: Светлосиво, зелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 18,27 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Стрелец и ни зарежда с енергия. Положителното ни мислене е подчертано в сутрешните часове. Внимавайте заради пререкания с хората около себе си да не помрачите своето настроение в следобеда или вечерта. Приемайте различията на всички около себе си.


ОВЕН

Овладейте се

В четвъртък сте повече от напрегнати. Около вас се чувства обтегнатата обстановка. Причината е, че не всичко се получава по начина, който предварително сте си представяли. Освободете се от напрежението, като обърнете малко внимание на хобито си, а не на хората, които постоянно ви дразнят и изнервят.


ТЕЛЕЦ

Не се обвинявайте

Обърнете се назад и погледнете онова, което не сте успели да свършите през отминалия юни не за да съжалявате, а за да го насрочите за настоящия месец. Днес не поставяйте нови начала и не започвайте нищо ново. Склонни сте да се самообвинявате за грешки и последици, които не сте могли да контролирате.


БЛИЗНАЦИ

Самоувереност

В четвъртък сте на мнение, че говорите словоохотливо и че всички хора наоколо трябва да ви последват, защото за разлика от тях, вие знаете верния път. Самоувереността ви е подчертана, но може да се окаже сериозна заблуда и да натикате в задънена улица не само себе си, а и всички онези, които настоявате да ви последват.


РАК

Обрати

Четвъртък е един подчертано натоварен ден за вас. Още сутринта се залавяте с плануваните задачи, но не очаквайте те да вървят по вода. Доста често неочаквани обстоятелства ще ви карат да вземате бързи решения, сменяйки посоката на 180 градуса. Днес е доста натоварен ден, а вие така и няма да държите контрола над нещата.


ЛЪВ

Избягвайте кавги

След прекомерната чувствителност през вчерашния ден и малкото сън през тази нощ, защото не успяхте да се наспите добре, днес се будите без настроение. Търсите повод да влезете в спор с хората около себе си, за да вдигнете и вашия, и техния адреналин, но всъщност кавгата няма да поправи нещата, а само ще ги влоши допълнително.


ДЕВА

Мотивация

Днес имате сили и енергия. Намирате се в благоприятен период, въпреки че в момента не го осъзнавате. Днес ще срещнете мотивиращо обстоятелство, което да ви даде стимул за действие от тук насетне. При някои това е нов проект, при други нова задача и отговорност на настоящата работа. Ще има към какво да се стремите в следващите седмици.


ВЕЗНИ

Не подписвайте

В четвъртък обърнете внимание на дребните детайли в делата, които вършите. Избягвайте да водите преговори или да подписвате договори. Ще бъдат неблагоприятни за вас. Не сте в състояние да обедините хората около своите лични каузи. Напротив, ако им предложите мнението си, ще ги настроите срещу себе си.


СКОРПИОН

Не спорете

Овладейте емоцията и не позволявайте на нервите си да се изсипват върху всеки срещнат човек. В случая агресията предизвиква агресия и това може да ви коства сериозни спорове и неприятности, които е добре да си спестите. Не давайте пари назаем, а съберете борчовете си, ако е възможно.


СТРЕЛЕЦ

Силни емоции

Днес сте силни, можещи, но и прекалено егоцентрични. А и като сложим емоционалността, която бушува във всеки един момент от деня, налице могат да са доста поводи за скандал и саморазправа. Бягайте от подобни ситуации. Осуетете емоцията и не позволявайте на разни провокатори да ви извадят извън равновесие.


КОЗИРОГ

Колегите са прави

Не поемайте големи отговорности в четвъртък. Стойте тихо на едно място и не бийте на очи. Подгответе се за бъдещи действия, които предстои да поемете от тук нататък. Нервността ви в следобеда е предизвикана от несъгласието на колегите да ви подкрепят в едно ново начинание. В случая те са прави и е добре да ги послушате.


ВОДОЛЕЙ

Внимавайте

Ще се натъкнете на хора, които искат да се запознаят с вас, защото имат интерес от това да са в компанията ви. Не ги допускайте с отворени обятия. Точно обратното, постарайте се да ги задържите колкото се може по-далече, за да покаже времето техните истински намерения. Внимавайте.


РИБИ

Премислете

Ще разберете за една не особено лека задача, с която ръководството иска да ви натовари в следващите дни. Помислете дали можете да приемете и да поемете този залък. Ако сте в състояние да свършите в срок и с необходимото качество предприетото, добрите резултати ще се разчуят. Но и провалът ще се чуе, ако не сте готови и надцените себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *