Набор 2010 г. на „Етър ВТ“ трети в Бургас, Виктор Романов с приз за най-добър вратар

На трето място се класира отборът на „Етър ВТ“ на приятелския футболен турнир „Звездите на България“, който се проведе през уикенда в Бургас. Мачовете се играха на 5 спортни бази: „Диалог Арена“ и „Каменица Арена“ за Футбол 5, „Звездичка Арена“ и „Театър на мечтите“ за Футбол 7, стадион „Черноморец“ за Футбол 11. Срещите преминаха при изключителна дисциплина от страна на играчи и родители. Всички спазваха стриктно предписанията за провеждане на спортни събития при така създалата се ситуация. Покрай игрищата имаше поставени дезинфектанти и указателни табели са спазване на дистанция.

Организатори бяха Община Бургас, Зонален съвет на БФС Бургас, ДФК „Звездичка“ и ФК „Звезденбург“.

„Виолетовите“ надежди се представиха при родените през 2010 година момчета, където първенец стана отборът на „Нефтохимик“ (Бургас), втори са малките футболисти от „Добруджа“ (Добрич). Етърци завършиха трети, четвърти е тимът на „Звезденбург“ (Бургас). За най-добър вратар бе обявен Виктор Романов от „Етър ВТ“.

За всички участници не беше толкова важно това на кое място ще се класират, а това всеки от тях да изиграе колкото се може повече мачове. Освен мачовете от основната програма на турнира, се изиграха редица контроли с цел малките таланти да се върнат колкото се може по-бързо в познатата си форма, съобщиха организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.