Общество

ТОПЛАТА ВОДА СТОПЛИ ОТНОШИЯТА НА ТЪРНОВЦИ С ТОПЛОФИКАЦИЯ

Топлофикация Велико Търново показа, че е доставчик на комфорт на болярите

Близо 3 пъти повече топла вода достига до търновци това лято спрямо предното. Причината е новата кампания на топлофикация да обяви исторически ниска цена. Именно цената стана причина много хора да направят крачка към дружеството.

През не толкова далечната 1985 година във Велико Търново за първи път е стартирала възможността за топлоснабдяване. Изградени са 41 км топлопреносна мрежа и част от градът се е радвал на комфорта от парно и топла вода. Промените заварват града с недобре развита мрежа, а устремът към промяна и демокрация спират развитието и.

Днес младия мениджърски екип на Топлофикация си е поставил амбициозна задача – ще разширяват мрежата само когато хората им повярват и пожелаят това. А доказателства за промяната не липсват. Факт е, че от най–скъпа топлофикация се превърна в най–евтина в България. Това съвсем не е най–важно, защото взимайки си поука от изминалия сезон в дружеството имат намерение да превърнат услугите си в заслужено най–предпочитани.

Призоваваме хората да ни питат, да споделят впечатленията си и да не се отказват с лека ръка от комфорта, който може да им осигури топлофикация“, казват от дружеството и обещават, че ще изненадат с ремонтна програма, която ще позволи ограничаване на обхвата и времето за отстраняване на авариите. А от аварии и пробив в поостарялата вече топлопреносна мрежа никой не е застрахован. Важното е казват те, да можем да изолираме пробивите така, че да ремонтираме малък участък за кратко време и да не лишаваме абонатите си от комфорт.

Истината е, че топлофикация това лято изненадват не само с рекламна кампания и ударно ниска цена, но и с отношение към хората, на което не бяхме свикнали. Топлата вода засега стопли отношенията на топлофикация с търновци, но дали ще затвърди добрите взаимоотношения зависи от комфорта, който ще осигури през предстоящия отоплителен сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *