1585 четения

Търновец бъркал пико в дома си за купони с приятели

Полицията арестува Мартин Тока, след като откри домашната му примитивна лаборатория

 

Търновските полицаи разкриха домашна лаборатория за производство на пико в апартамента на Мартин, известен като Тока. В жилището на 39-годишния мъж са намерени таблетки, субстанции и съдове за производство на наркотични вещества. Проверката е извършена в сряда, а при обиска на намерени  около 10 грама бяла прахообразна субстанция, 21 таблетки пико, реагиращи при полеви наркотест на амфетамин.

Открити са  различни опаковки, съдържащи течност със силен натрапчив мирис, котлон, колби и съдове със следи от амфетамин. Търновецът от доста време забърквал пикото в дома си, където живеел само. Той е негови авери си купували таблетки и ги преработвали в примитивни условия за собствена консумация. Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство. Тока е добре известен на властите и от доста време си приготвял собствен наркотик ,известен на пазара като пико ,чиято основна съставка е амфетаминът.

Нели СУКОВА

Снимката е илюстративна

Един коментар за “Търновец бъркал пико в дома си за купони с приятели

  • 03.07.2020 в 22:49
    Permalink

    Оставете човекът. По-добре ли е да дава пари за същото на дилърът, който го прави за пари. Тока го прави щото е зарибен фен на техното, Бирата, и амфетите. Той не може да бъде читав, не е бил от 9 клас

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *