238 четения

4 зодии, които бързо ще ви разбият сърцето

Tези зодии разбиват сърца – бързо и без проблем. Ако сте във връзка с тях, не се съмнявайте, че те първи ще си тръгнат или първи ще ви предадат и ще се наложи да ги оставите. Не бързайте да отваряте сърцето си, когато сте с тях. Вижте кои са те, според “Your Tango”.

Стрелец

Стрелците са брутално честни, което е хубаво, защото поне не ви заблуждават във връзките. Но и първи ще ви разбият сърцето – понякога думите им нараняват, много са жестоки и директни, когато говорят за нещо лично. Ако не харесват нещо във вас, ще ви кажат направо, няма да гледат на отношенията през розови очила и ще си признаят флиртове, забежки, симпатии. Много са смели и общителни, имат доста познати, обичат да обикалят света и да се запознават с нови хора. Ако половинката им е по-чувствителна, връзката ще бъде трудна. А и Стрелците не посвещават много време на връзката и не търсят начини да оправят проблемите, просто късат с вас.

Водолей

Много непредсказуеми зодии. Както всичко ви се струва наред, изведнъж може да ви кажат, че връзката отдавна куца и нямат силни чувства към вас. Те са заети хора, интелигентни, посвещават живота си на каузи, амбиции, креативни проекти, а не толкова на друг човек. Затова рядко имат сериозни и продължителни връзки. Много често партньорът остава на заден план за тях. А и са непостоянни – в един момент са много влюбени, в другия – не чувстват нищо към вас. С тях никога не знаете какво да очаквате и имате ли бъдеще. Не правят компромиси.

Близнаци

Тези зодии никога не се отдават напълно на връзката и рядко само един човек може да ги впечатли толкова, че да бъде техен любим дълго време. Те са много непостоянни, бързо им става скучно, не знаят как да поддържат сериозна връзка. Флиртуват много, общуват с доста хора, постоянно са по купони. Съобразяват се само със себе си. Те са колебливи и не взимат решения лесно. А дори да вземат някакво решение, бързо го променят. Затова късат с вас, дори заради дребен проблем или дребен спор.

Лъв

Лъвовете са много уверени и горделиви. И това винаги си личи. Ако изберат да са във връзка с вас, ще искат много да ги уважавате, да ги засипвате с внимание, да им се възхищавате. Те имат много критерии и изисквания, което може да попречи на връзката – партньорът никога не е идеален. Ако Лъвовете се почувстват неоценени, могат да ви оставят веднага и да ви разбият сърцето. Тези зодии държат партньора им да изглежда много добре, да се грижи за себе си и винаги да е на ниво. Биха го зарязали, ако не прави тези неща, защото смятат, че така ги излага.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!