44 четения

С онлайн концерт приключват годината децата от вокално студио „Таланти“

С ОНЛАЙН КОНЦЕРТ ПРИКЛЮЧВАТ ГОДИНАТА СИ ДЕЦАТА ОТ ВОКАЛНО СТУДИО „ТАЛАНТИ“ ПРИ ЧИТАЛИЩЕ „ИСКРА“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Всички малки изпълнители са възпитаници на вокалния педагог Венелина Пъневска.
Концертът на децата е тази вечер от 19 ч. и всички ще могат да го гледат на ФБ страницата на новата платформа за талантливи деца и младежи в сферата на музиката – „Мелодия“.
Въпреки извънредните условия талантливите деца и техният музикален педагог Венелина Пъневска не са спирали да работят и редовно са радвали своята публика, макар и само в интернет пространството. В концерта тази вечер те ще представят всички свои нови изпълнения, научени и репетирани онлайн. Освен малките певци, тази година участие ще вземат и някои от родителите.

Минко и Деян Хаджийски – баща и дядо на младия талант Марсел, и Стоян Любомиров, който вече няколко пъти партнира на сцената на дъщеря си Ангелика, ще се изявяват със самостоятелни изпълнения. Онлайн представлението ще завърши с новия видеоклип, който изпълнителите са записали сред красивата търновска природа. Успоредно с подготовката на концерта, малките таланти участваха и в Международния конкурс „Абанико“, който също за пръв път тази година се проведе онлайн. В борбата за призовите места влязоха изпълнители от над 30 държави, а оценки за представянето си получаваха от експерти в областта на музиката от всички краища на света. Търновските „Таланти“ са завоювали осем призови места. Ангелика Любомирова е победител с изпълнението си на българска песен и има още две отличия за второ и трето място за изпълнения на чужд език. Освен трите приза, тя и нейният баща Стоян Любомиров завоюваха и първо място за дуетно изпълнение. Те са събрали и най-много харесвания под своето онлайн изпълнение, което ги превръща в любимци на публиката.
Рада Георгиева има второ място за изпълнение на българска песен в своята възрастова група, Ема Стефанова е трета, а Преслава Драгомирова е с поощрителна награда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!