Вашият хороскоп за 8 юли, сряда

Луната преминава от Водолей в Риби в 21,12 часа. Фаза – последна четвърт. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на вените. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени. Движете се повече.

Красота и външен вид: Прекрасни са спортовете, свързани с източни бойни изкуства. Отидете на йога, за да релаксирате. Направете раздвижване по време на физиологичните почивки в работата, за да не получите разширени вени. Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите коламаска. Нежелано е татуирането на тялото.

Хранене и диета: Осигурете си три основни хранения за деня, придружени с поне още две междухранения от плодове или ядки. Днес организмът прекрасно абсорбира прекрасно полезните мазнини. Подходящи източни са именно ядките, маслините, зехтинът, авокадото. Включете ги в менюто си.

Цветове, носещи късмет: Виолетово, светлозелено.

Грижа за дома и градината: Садене и пресаждане на цветя и растения: до 7,58 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни нервен ден. Луната гостува във Водолей. Дейни сме, но влагаме енергията си в неподходящи насоки. Възможно е да захванем няколко неща наведнъж и никое от тях да не довършим успешно. Нека не се ядосваме за дреболии.


ОВЕН

Не слушайте съвети

 

Заобиколени сте от хора, които проявяват явен интерес към вас. Избягвайте конфликтите. Ако е възможно, работете самостоятелно. Днес притежавате силна енергия, но няма да я насочите в правилната посока, слушате ли съвети отстрани. Занимайте се само с онова, в което сте сигурни, че ще свършите добре.


ТЕЛЕЦ

Натоварени сте

 

Приемете разликата между вас и хората, които ви заобикалят. Тя е нещо съвсем нормално, а и не е възможно всички да бъдат еднакви. Използвайте днешния ден, за да изградите плановете си за следващите седмици в професионален аспект. Ще бъдете натоварени с една нелека задача, която ви възлага директно шефът.


БЛИЗНАЦИ

Отпуснете се

 

В сряда сте напрегнати. Около вас се чувства обтегнатата обстановка. Причината е, че не всичко се получава по начина, който предварително сте си представяли. Освободете се от напрежението, прочетете любима книга, изгледайте интересен филм, обърнете внимание на хобито си. Планирайте следващото си далечно пътуване.


РАК

Не започвайте

 

Обърнете се назад и погледнете онова, което не сте успели да свършите в последно време. Днес не поставяйте нови начала и не започвайте нищо ново. Склонни сте да се самообвинявате за грешки и последици, които не сте могли да контролирате. Бягайте от напрежението, което ви прави нервни и избухливи.


ЛЪВ

Заблуди

 

В сряда сте на мнение, че говорите обаятелно и че всички хора наоколо трябва да ви последват, защото, за разлика от тях, вие знаете верния път. Самоувереността ви е подчертана, но може да се окаже сериозна заблуда и да натикате в задънена улица не само себе си, а и всички онези, които настояхте да ви последват.


ДЕВА

Неочаквани задачи

 

Днес се оказва натоварен ден за вас. Още сутринта се залавяте с плануваните задачи, но не очаквайте те да вървят в реда, в който ги планирате. Доста често неочаквани обстоятелства ще ви карат да вземате бързи решения, да сменяте посоката на движение. Днес е доста натоварен ден, а вие така и няма да държите контрола над нещата.


ВЕЗНИ

Работете сами

 

След като не успяхте да си отпочинете добре през нощта, вие се будите уморени и без настроение. Търсите повод да се спречкате с всички около себе си. Не го правите целенасочено, а просто защото настроението ви е такова. Ограничете общуването и работете сами. Екипната работа ще е равносилна на провал.


СКОРПИОН

Вълнения

 

Днес ще срещнете мотивиращо обстоятелство, което да ви даде стимул за действие от тук насетне. При някои това е нов проект, при други – нова задача и отговорност на настоящата работа. Ще има към какво да се стремите в следващите седмици, но и отговора дали ще приемете дайте в следващата седмица, а не през тази.


СТРЕЛЕЦ

Малките неща

 

Обърнете внимание на дребните неща около себе си. Вгледайте се в детайлите, подобрете нещо мъничко и уж незначително на пръв поглед. Оставете големите начинания, големите дела за друг път. Сега именно в малкото се крие възможността ви да успеете. Не я пропилявайте.


КОЗИРОГ

Емоция

 

Опитайте да овладеете бушуващата емоция и да не позволявате на нервите ви да се изсипват върху всеки срещнат човек. Знаете, че всеки път агресията предизвиква агресия и това може да ви коства сериозни спорове и кавги, които има как да си спестите. И начинът е сериозно премълчаване, вглеждане в себе си и смирение.


ВОДОЛЕЙ

Противоречив ден

 

Силни, можещи, но и доста емоционални сте днес. За съжаление, денят не е сред най-активните, въпреки че у вас има бушуваща сила и енергия. На мнение сте, че трябва да създавате и дерзаете. Е, не всичко ще ви се получава от първия или втория път, но пък сте длъжни да пробвате.


РИБИ

Кратък застой

 

Опитайте да не поемате големи отговорности днес. Стойте на тихо място и не бийте на очи. Подгответе се за бъдещи действия, които предстои да поемете от утре нататък. Денят е благоприятен, ако се оставите на течението и не упорствате прекалено. Не очаквайте развитие, а намерете хубавото в застоя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.