896 четения

Хороскоп за 9 юли, четвъртък

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите на стъпалата, глезените, пръстите на краката. Пазете се от изкълчване в тази зона. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с ходилата. Не прекалявайте с приема на лекарства без причина и лекарско предписание.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за всякакви водни процедури, за посещение на сауна или парна баня. Направете си ароматна терапия с билки и масла с приятни ухания. Денят не е благоприятен за подстригване на косите и епилация.

Хранене и диета: Поддържайте добра култура на хранене, но не стартирайте диета днес – няма да доведе до желани резултати и лесно ще се откажете. Днес е хубаво да се избягват всички видове бяло брашно и бяла захар. Пълнозърнестите изделия са позволени. Включете в менюто си богат набор от зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 10,07 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Луната е в Риби и емоционалното ни състояние е лабилно. През целия ден не обръщайте внимание на емоциите на другите хора. Не се потапяйте в тях и не си товарете психиката с чужди болки. На работното място не започвайте, а завършвайте вече стартирани дела, за да имате по-голям успех.

 

ОВЕН

Не споделяйте

 

И днес никой не бива да разбира за онова, което се върти в главите ви. Не споделяйте плановете си. На работното място се заемете единствено с ангажиментите, които считате за належащи. Не предприемайте нови инициативи. Приберете се по-рано вкъщи. Завършете деня с книга в ръка и си легнете по-рано. Нуждаете се от сън.


ТЕЛЕЦ

Прикривате се

 

Не през целия ден настроението ви е добро, но по всякакъв начин се опитвате да прикриете негативните емоции. Стремите се да излъчвате позитивна нагласа и по този начин да убедите самите себе си, че всичко в живота ви е наред. Понякога си струва да го правите, въпреки че е по-добра идея да премахнете проблемите, докарващи ви до безизходица.


БЛИЗНАЦИ

Не рискувайте

 

Предстои ви доста натоварен работен ден. Пред вас се изправят възможности, които не сте готови да приемете. А така ви се иска да рискувате. Ще сгрешите, но грешката би сложила обеца на ухото ви. Бягайте от конфликтите, зараждащи се на работното място. Сега не ви е нужно да се забърквате в нещо такова.


РАК

Изнервени сте

 

В четвъртък нервите ви са опънати до краен предел. Още сутринта усещате, че всички наоколо ви дразнят. Овладейте се. Не е във ваш интерес да влизате в конфликти. Трайте си и не правете изказвания. На работното място отложете срещите, а в телефонните разговори бъдете кратки и лаконични.


ЛЪВ

Информирайте се

 

Днес е добре, ако имате някакви финансови проблеми, просто да потърсите причината за тях. Или да помолите за помощ човек с опит в тази област, за да ви насочи как да се измъкнете от кризата. Потърсете съвет, а не предприемайте действие по разрешаването на проблемите. Днес е ден за информиране.


ДЕВА

Нещо се обърква

 

За разлика от вчера, днес сте притеснени от лошо развиващи се на работното място обстоятелства. Често влизате в пререкания, които можете да избегнете. Стига да преглътнете егото си. Пуснете се по течението и не вземайте важни решения. Възможно е да се наложи да учите нещо.


ВЕЗНИ

Рутинен ден

 

Отдайте се на рутинните си ангажименти и не подавайте ухо на нищо ново днес. Нуждаете се от спокойствие. Ще дадете всичко от себе си в ежедневната работа. Онази, която вършите без особено напрежение и стрес. Избягвайте вземането на решения. Поддържайте диетичен режим на хранене. Направете нещо с режима си на работа и почивка.


СКОРПИОН

Позитивна нагласа

 

В четвъртък, въпреки обстоятелствата, вие запазвате доброто си разположение на духа. Настроени сте позитивно и очаквате в живота ви да се случат хубави неща. Това е идеален начин да посрещнете този напрегнат ден. Занимавайте се с дейности, които ви носят удовлетворение и радост, когато ги вършите.

СТРЕЛЕЦ

Контролирайте се

 

Оказва се, че сами си създавате конфликтите. Още сутринта палите страстите в дома и разваляте настроението на всички около себе си. Нуждаете се от контрол върху чувствата и емоциите. Избягвайте провеждането на важни разговори. Ще се провалите с гръм и трясък заради прибързаността и агресията си.


КОЗИРОГ

Радвайте се на малкото

 

Опитайте се да владеете нервите и напрежението. Усмихвайте се на всички малки и дребни обстоятелства, които в други моменти ви изкарват извън равновесие. Успокойте топката. Имате нужда да направите реорганизация на доверието, което имате в приятелите и хората, приближени до вас.


ВОДОЛЕЙ

По-полека

 

Неслучайно вчера ви посъветвах да свършите колкото се може повече работа. Сами се досещате, че днес прогнозата е съвсем различна. Ако можете, вършете по-скоро рутинните си ангажименти. Не предприемайте никакви задачи, които имат финансов характер. Избягвайте да подписвате договори, защото ще са неблагоприятни за вас.


РИБИ

Напрежение

 

В желанието си да се изявите и хората да ви обърнат внимание, вие изменяте така поведението си, че често създавате грешно впечатление у другите. Емоционални сте и няма как да скриете напрежението си. То е изписано върху лицето ви. По-скоро поработете върху справянето с него, отколкото върху прикриването му.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

 

Вие сте чистосърдечни, обичливи и много откровени хора. Стремите се да бъдете водещи фигури и да сте слушани. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Имате навика да се хващате с нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време свободолюбиви. Позволявате си да ревнувате без основание. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30-годишна възраст.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а да се оставите на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

 

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!