Седмичен хороскоп

ОВЕН

Между работата и семейството

 

Стартирате новия период с кратко затишие днес. С време, което имате само за себе си и за своя вътрешен свят. Нуждаете се от такова, за да набележите идеи и да направите планове за действие. През уикенда се освобождавате от задръжките и заемате центъра на вниманието. Бъдете внимателни и се предпазвайте от импулсивни действия, за които може да съжалявате след време. Работната седмица поставя пред вас цели и възможности, въпреки че често ще се разкъсвате между работата и семейството. Ако сте в отпуск, също няма да ви е много спокойно, тъй като е възможно да ви се обадят по повод служебен проблем, който няма да можете да разрешите от разстояние.

 

ТЕЛЕЦ

Преценете възможностите си

 

За вас следва период на преобладаващи срещи и общуване с много и различни хора. Мнозина от тях ви носят ползи, но и не са малцина онези, които ви изморяват и натоварват със своите си проблеми. Внимателно планирайте пътуванията, които мислите да извършите през уикенда или в началото на работната седмица. Не превишавайте капацитета си за поемане на услуги, за да не се окаже, че сте обещали някому нещо, а нямате възможност да го изпълните изцяло. А през следващите дни хора, които ви търсят, за да им свършите определена работа, ще има колкото искате.

 

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с инвестициите

 

Предстои благоприятен период за вас, но опасността да повярвате прекалено много в себе си и да предприемете някои смели финансови рискове е голяма. Преценявайте правилно. Мерете два пъти, преди да режете. Това се отнася за всякакви действия от материален и финансов характер. Говорите обаятелно, носите харизма в себе си и успявате да обедините хората около своите цели. Важно е да бъдете по-пестеливи както на обещания, така и на действия, свързани с джоба ви. Не преувеличавайте своите възможности. Бъдете реалисти и не вярвайте на обещания, които звучат не особено надеждно, за да не инвестирате средства в нещо, от което после ще търпите загуби.

 

РАК

Бъдете себе си

 

През следващите седем дни е важно да овладеете желанието си да се показвате като такива, каквито вие искате хората да ви видят. Желанието си да оставяте някакво престорено впечатление у другите. Заложете на нормалното си ежедневно поведение, без да се интересувате дали на някого това се харесва, или пък не. Напрежението на моменти ескалира и ви потиска. Възможно е да изречете различни думи, за които да съжалявате след време. Владейте се, покажете своите истински лица и не се преструвайте пред другите, за да им се харесате.

 

ЛЪВ

Натоварена седмица

 

Време е и вие да си направите сериозен анализ на това какво можете и доколко стигат вашите реални шансове за успех с начинанията, които вършите. Периодът ви дава време само за вас, в което можете да останете насаме със себе си и да помислите за важните неща от живота си. За работещите тази седмица е доста натоварена и претрупана от задължения. Не липсват и извънредни ангажименти, които трябва да се свършат в бърз срок и с приоритет. Летният сезон на отпуски и отсъствия на колегите е причина често да вършите и тяхната работа, но е неизбежно. Когато вие излезете в отпуск, те ще ви ударят едно рамо.

 

ДЕВА

Нещата потръгват с лекота

 

За вас следва седмица, в която е добре вие самите да ограничите някои контакти в ежедневието си, за да не се окаже, че сами сте си навредили чрез угаждане или чрез прекомерната си помощ и подкрепа. Чувствате отпускане и потръгване на някои от делата, търпящи запор в последно време. Ритмично, малко по малко се отправяте напред към целите си. От понеделник ще усетите подкрепата на попътния вятър. Ще ви стане по-леко или поне онова, което вършите, ще се получава от първия път, а не от втория, третия, четвъртия…

 

ВЕЗНИ

Не бъдете прибързани

 

Минахте през немалко трудности в последната седмица. Вие обаче се борехте достойно и успяхте да ги преодолеете без проблем. През следващите дни ще почувствате попътен вятър, който ви тика към вземане на важно и прибързано решение. Внимавайте, защото прибързаността ще ви накара да направите сериозни грешки. Често пъти се случва да сте разкъсвани между работата и личния си живот. Причината е в поетите непосилни ангажименти и в двете житейски сфери. В професионалната, където искате да се изявите по най-добрия възможен начин, и в личната, където се стремите да отдадете колкото се може повече на своите близки.

 

СКОРПИОН

Приемете помощ

 

И през следващата седмица обърнете внимание на колектива, с който работите. Очакват ви разногласия заради това, че вече сте поели ангажименти или обещания, които не сте в състояние да изпълните физически. Притиснати сте от времето, а и от някои извънредно възникнали ситуации в личния ви живот. Не чувствайте за недостойно да потърсите помощ и подкрепа от хора, които могат да ви подадат ръка и да ви помогнат в този момент. Ще го преодолеете лесно, ако разчитате и се доверите.

 

СТРЕЛЕЦ

Търсете мнения

 

Следващата седмица за вас носи психическо натоварване и бреме, което няма как да преодолеете, без да споделите, да разговаряте с близки хора и да потърсите съвет за разрешаване на проблеми. Чуйте и чуждата гледна точка. Вижте се през очите на другите, защото в момента вие нямате ясен поглед върху поведението си. Не се сърдете, ако някой ви каже грешките или ви направи забележка. Благодарете му, че е бил откровен и директен с вас. Точно от такива хора се нуждаете в момента. В делови план не предприемайте финансови инициативи, които не сте обсъдили с колектива и за които не сте получили разрешение от хора с повече знания и опит от вашите.

 

КОЗИРОГ

Обект на промени

 

За вас следващата седмица е подготвила мъчителен, но обещаващ и мотивиращ период. Сега сте обект на промени, трансформации и решения. Често всичко това не зависи от вас, а вие просто сте обект и потърпевша страна. Засега го отчитате като негативна тенденция, но в дългосрочен аспект ще видите, че съдбата си знае работата и сама е разместила пластовете, така че те да се наредят благоприятно в бъдеще. Отпуснете се, не правете нищо против волята си. Каквото трябва да се случи, то ще се случи. Послушайте вътрешния си глас и приключете дейности, които са ви изтормозили в последно време.

 

ВОДОЛЕЙ

В хармония със себе си

 

Пригответе се за доста натоварен откъм работа и ангажименти летен период. Няма да ви пречи нищо, защото вие вече се освободихте от излишните неща в живота си. В колектива на работното място вече общувате само с колегите, с които имате общи гледни точки и заедно сте в състояние да постигнете добри цели и успехи. Направете нещо за здравето си. Започнете да се разхождате повече на чист въздух на места, където не се струпват много хора. Тичането в парка сутрин също е за препоръчване и укрепване на здравето ви.

 

РИБИ

Товарите се с чужди болки

 

Този период разкрива възможности за делови напредък и хармония в личен план. На хоризонта се задават подходящи контакти, позвънявания в точния момент. А идеите, които раждате, ще се възприемат добре и от хората около вас. Не ограничавайте, а разширявайте контактите си. Общуването е важно през тази седмица, а вие го осъществявате с лекота. И все пак, правете го с разум, а не с емоции, защото все ще се намери някой, който да се възползва от вашата наивна емоционалност и да ви натовари със своите си проблеми, които вие да изживеете и изстрадате така, както правите винаги.

 

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *