„Джуниър бенд“ подгряват Графа на концерта му във Велико Търново

„Греещи човечета” оформят социалната дистанция в Летния театър

 

ОРКЕСТЪРЪТ НА СУ „ЕМИЛИЯН СТАНЕВ“ „ДЖУНИЪР БЕНД“ ЩЕ ПОДГРЯВА ГРАФА НА КОНЦЕРТА МУ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Момчетата и момичетата на маестро Йордан Цветанов ще свирят на сцената на Летния театър преди Влади Ампов на 22 юли.

Графа идва с нова програма, в която е включил най-големите си хитове през годините и нови парчета. Освен това Влади Ампов ще доведе в старата столица и своите „греещи човечета“, които са част от противоепидемичните мерки, взети от екипа на популярния изпълнител. „Човечетата” заемат 50% от местата, така че публиката да сяда на достатъчно дистанция. Осигурени са и дезинфектанти.

ВЛАДИ АМПОВ Е ВТОРИЯТ ИЗВЕСТЕН МУЗИКАНТ, С КОГОТО „ДЖУНИЪР БЕНД“ ЩЕ СВИРИ НА ЕДНА СЦЕНА, след като миналата година децата на маестро Йордан Цветанов сбъднаха мечтата си да подгряват кумирите си от LUCKY CHOPS. Американската група гостува в България за първи път и търновските музиканти успяха да изсвирят любимите си парчета на Lucky Chops заедно с тях.

Тогава хлапетата, пременени в тениски, на които пише „Луди фенове на Лъки Чопс“, пресрещнали своите кумири първо на улицата. „Момчетата от групата, като ни видяха, веднага се сетиха, че ние сме тези, дето искаме да свирим с тях. Заговорихме се, влязохме в клуба, децата започнаха да свирят и на Lucky Chops им светнаха очите. Оказа се, че трима от групата са нови и не знаят някои от старите парчета на групата, които ние знаем, и за да ги изсвирим, нашите барабанисти Ванислав Хаджипетков и Иван Чолаков седнаха последователно зад барабаните на Lucky Chops“, спомня си незабравимия концерт маестро Цветанов. И не крие надеждата си децата му да преживеят същата емоция и заедно с Графа.

Миналата година музикантите от „Джуниър бенд“ успяха да отидат до Италия, където децата бяха поканени да се включат в „Европейски творчески лагер”, заедно със свои връстници от Русия, Беларус, Унгария и Чехия. След това обраха овациите и в Казан, където бяха единствената ученическа формация в Международния фестивал на военните оркестри.

Билетите за концерта на 22 юли вече са в продажба в мрежата на Ивентим.

3 thoughts on “„Джуниър бенд“ подгряват Графа на концерта му във Велико Търново

 • 14.07.2020 в 20:14
  Permalink

  eeeeeeeebasi Tyypotiqta,, koj e tozi gRafa, be…

  Отговор
 • 14.07.2020 в 20:17
  Permalink

  няма да дам и 1 ст, да го гледам , ами а да го чувам…Просташка чалга, дело на ккомунизма и техните чеда,.

  Отговор
 • 14.07.2020 в 20:20
  Permalink

  Имме си доста народен фолк

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.