9934 четения

Треньор по кикбокс уби с ритници клиент на механата си в Свищов

38-годишният Валентин Великов е арестуван и обвинен в умишлено убийство

 

МЛАД МЪЖ Е БИЛ УБИТ С РИТНИЦИ В ЛИЦЕТО при скандал между две компании в свищовска механа. За кървавото престъпление е арестуван синът на собственичката на заведението. Той се оказа известният треньор по бойни изкуства и председател на свищовския спортен клуб „БОЛГ“, чиито състезатели имат куп награди, Валентин Великов. 38-годишният спец по бойни изкуства е и бивш зет на известния свищовлия Тодор Тодоров – Бобслея, който също е в управителния съвет на сдружението.

 

Свада между две компании довела до бруталното престъпление

 

Драмата се разиграва в събота късно вечерта, когато в заведението отива семейство от Свищов. Баща и двамата му синове заедно с приятели празнуват, а на съседна маса има друга компания от млади дами. Започнали закачки, които прераснали в свада. Семейството си тръгнало, но при плащане на сметката възникнал юмручен бой между сина на стопанката и бащата. 67-годишнят мъж бил повален на земята, след което един от синовете му влязъл в лют спор със собственичката, която също била набита. Тогава се намесил синът й, който започнал да раздава бойни хватки и натръшкал опонентите си, за да защити майка си.

Един от синовете на поваления на земята баща се навел над него да провери какво е състоянието му. Тогава 45-годишият мъж получил два удар в лицето с крак от сина на собственичката. И двата се оказали смъртоносни и клиентът издъхнал. Смъртта му била констатирана от екипа на Спешна помощ в града, който се озовал на мястото на трагедията заедно с полицейски екипи. По лицето на жертвата имало следи от маратонките на боеца Великов.

ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ 38-ГОДИШНИЯТ СЪУПРАВИТЕЛ НА МЕХАНАТА ВАЛЕНТИН ВЕЛИКОВ избягал, но часове по-късно е арестуван за 24 часа. В понеделник на бияча е повдигнато обвинение в умишлено убийство и той е оставен зад решетките за 72 часа, като ще му се иска постоянен арест от съда. Това поясни окръжният прокурор Христо Христов, който наблюдава кървавото престъпление. Въпросният известен спортист от Свищов има в момента висящо дело за средна телесна повреда и е бил клиент на Темида за подаване на данъчни декларации с невярно съдържание.

СЛЕД МЕЛЕТО 67-ГОДИШНИЯТ БАЩА Е ИЗПАДНАЛ В КОМА. Той и другият му син на 44 години са били откарани в Спешна помощ. По-младият е с охлузни рани и е освободен за домашно лечение, а по-възрастният е настанен за наблюдение с комоцио, поясниха още от полицията.

Нели СУКОВА

8 коментара за “Треньор по кикбокс уби с ритници клиент на механата си в Свищов

 • 13.07.2020 в 9:04
  Permalink

  Сина е защитил майка си ! Браво на него! Със сигурност не е искал да убие жертвата.

  Отговор
 • 13.07.2020 в 10:37
  Permalink

  Доста неща са спестени в статията, а така написано изглежда, сякаш закачките между компанията на бащата и синовете и „младите дами“ са били двустранни, което не е истина! Нищо не е написано и относно поведението на бащата и синовете, довело до ескалиране на нещата.

  Отговор
  • 14.07.2020 в 4:43
   Permalink

   Каквото и да е на предизвикало гнева на шефа, трябва да убива ли?!?!

   Отговор
   • 14.07.2020 в 12:14
    Permalink

    Бо*лук сега 20 години !!! Да търка нара.
    Ще го набоксират там .Първоначално строг естествено при убийци като него.

 • 14.07.2020 в 0:00
  Permalink

  Е, Много правилно, е постъпил собствениът на заведениието,,,тЕ АД НЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА У ТЯХ СИ. !

  Отговор
 • 14.07.2020 в 0:03
  Permalink

  мРЪСНИТЕ КОМУНЕТА ПАК СЕ ПОДВИЗАВАТ, Вместо да си легнат Умореени от работа..Но, виждали ли сте еврей да се връщат от жътва ?…..

  Отговор
 • 16.07.2020 в 19:05
  Permalink

  Свобода за човека защитил възрастната си Майка!!!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!