105 четения

InstaQueen Ивомила Петкова стартира благотворителна кампания за защита на животните

ТЪРНОВКАТА ИВОМИЛА ПЕТКОВА, КОЯТО СТАНА ПЪРВАТА ПОБЕДИТЕЛКА В ПРЕДАВАНЕТО ЗА МОДЕЛИ INSTAQUEEN, ЗАСТАВА ЗАД КАУЗАТА за осигуряване на средства за приют за безстопанствени животни. Болярката се присъединява към сайта за поздравителни клипчета voiz.bg. Чрез платформата тя ще дарява 100 процента от хонорара си за природозащитната структура.

„От доста време получавам много мили молби за поздравителни клипове от мое име за някой от вас. Винаги когато съм имала възможността, съм откликвала. Преди около месец влогърът Любо Жечев ми предложи да съм от артистите в неговия нов сайт voiz.bg – за поздравителни клипчета. В платформата участват много популярни личности, които ще записват поздрави по поръчка на фенове с благотворителна цел. Реших да се включа, за да зарадвам много хора и да подпомогна каузата – приюта за животни в Плевен“, сподели тя.

По думите на Ивомила създател на приюта е нейна колежка от университета и често се случва да не достигат средства за лечението на животни.

БОЛЯРКАТА Е СРЕД НАЙ-АКТУАЛНИТЕ МЛАДИ МОДЕЛИ У НАС и въпреки че отскоро е в бранша, вече има реализирани реклами с много известни марки и търговски вериги. Тя е част от последните постери за билбордове на верига ресторанти „Happy”, за перилни препарати, козметични продукти, официални рокли и спортни облекла и т.н.

Преди ден тя достигна 104 000 последователи в Инстаграм.

Ивомила е възпитаничка на ПМГ „Васил Друмев“ и бивш член на Младежката организация на БЧК във Велико Търново.

 

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!