628 четения

Вашият хороскоп за 15 юли, сряда

ОВЕН

Добри промени

Очаква ви ведър ден, в който можете да разчитате на емоционалната си устойчивост, за да се справите с извънредните ситуации, които предстоят. Мислете трезво и се предпазвайте от прибързани решения. Страхувате се от някои промени на работното място, които вече се случиха, но не оценявате, че те са за добро и в дългосрочен аспект ще ви носят ползи.


ТЕЛЕЦ

Петнят името ви

Уверени сте в себе си и днес можете да разчитате на добрия имидж в обществото, който сте си създали с течение на времето, въпреки че някой съвсем съзнателно ще се опитва да го руши и да петни по непочтен начин вашето име. Действайте внимателно и разчитайте на себе си, за да се справите с проблемите, които се създават в ежедневието.


БЛИЗНАЦИ

Не започвайте

В сряда не се опитвайте да правите излишно впечатление. Денят е благоприятен за вършене на вече започнати задачи, за отмятане на рутинна работа, но не и за започване на каквото и да било. Притесненията ви относно финансовото състояние са основателни. Направете сметка на приходите и разходите, за да видите какви пари ви остават до края на юли.


РАК

Горделиви сте

Трудно ще се доверявате на когото и да било през днешния ден. Решавате проблемите си сами, без да търсите чужда помощ или подкрепа, въпреки че сте заобиколени от много хора, които са готови да ви подадат ръка. Днес сте недоверчиви, а мнозина от вас – и доста горделиви. Това не ви позволява да потърсите подкрепа, ако се нуждаете от нея.


ЛЪВ

Противоречия

На работното място се заформят проблеми, които трябва да бъдат разрешени веднага, на мига и без отлагане. Разкъсвани сте от вътрешни противоречия и не сте в състояние да вземате правилни решения. Емоциите ви са в повече и мътят здравия ви разум. Днес се заемете с належащите задачи и не давайте съвети на колегите или близките.


ДЕВА

Самоуверени сте

В сряда сте доста уверени в себе си и не позволявате на никого да ви даде съвет или просто да ви прошепне, че вървите в грешна посока. Убедени сте в своята правота и при голяма част от вас това може да доведе до вземане на поредица от грешни решения, чиито последствия ще следват от тук нататък.


ВЕЗНИ

Хармонизирайте

Проблемите в личния ви живот дават отражение и върху отношението ви върху работата, като едното страда за сметка на другото. Днес е важно да разрешите възникналите пречки, да хармонизирате взаимоотношенията си и да уредите някои проблеми, които имате във връзките. Ще се успокоите и след това всичко ще потръгне така, както сте си го представяли.


СКОРПИОН

Силен ден

В сряда се заемете със своите си неща, без да се намесвате в чуждите. Вършете задачите, които имате за деня. Бодри и уверени в себе си, можете да постигнете доста, стига да се концентрирате и да не се разсейвате излишно. Днешният ден е силен, интензивен и изисква мобилизация, за да свършите колкото се може повече. Нека не ви е страх от провал.


СТРЕЛЕЦ

Създайте си цели

В сряда осъзнавате, че ако вие самите не промените нещо в живота си, той няма как да придобие друг облик. Вземете се в ръце. Създайте си предизвикателства. Поставете си цели и не се страхувайте от бариерите по пътя си. Днешният ден е вдъхновяващ и ви помага да поставите едно начало в начина си на мислене.


КОЗИРОГ

Помислете

Оставете гордостта настрана и поговорете с хората около себе си в откровен разговор. Осъзнайте как изглеждате в техните очи и помислете какви са причините, че не всеки ваш ход е правилен. Днес можете да постигнете много в своето развитие, ако се замислите и сериозно поразсъждавате върху всичко, което ви се случва.


ВОДОЛЕЙ

Приемете

Днес лесно вземате правилни решения, защото те са основани на здравия ви разум и натрупания през годините опит. Приемете хората около себе си и се примирете с това, че всеки е различен, притежава свой си характер и нрав. Не се измъчвайте с това, че не можете да промените света и да го направите такъв, какъвто искате да изглежда през вашите очи.


РИБИ

Ентусиазирате се

Възможно е разговор с хора, които представляват голям авторитет за вас, да е причината да погледнете живота си от друга гледна точка. Да искате да промените нещо просто като на шега. Сега е подходящият момент за тази цел. Ще се запалите по нова идея, чиято реализация предстои от тук насетне и някой ще ви помогне да я постигнете.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!