Какво вещаят звездите за 16 юли, четвъртък

ОВЕН

Активни сте

Заредени сте с енергия и желание за работа, като още сутринта се захващате с важните за деня си дела. Оптимисти сте и вървите смело напред. Очакват ви благоприятни промени на работното място, свързани до голяма степен и с колегите. Те са благосклонно настроени и е възможно да се обедините за една обща цел.


ТЕЛЕЦ

Добри резултати

Въпреки трудностите, които ви предстоят във вторник, вие сте бодри и изпълнени с енергия. Готови сте да проведете диалог с всички около себе си. Няма да решавате проблемите си чрез спор, а чрез хармония и съгласие. Това е и причината днес да постигнете добри резултати, свързани и с вашето финансово състояние.


БЛИЗНАЦИ

Извинете се

Днес ще трябва да се обърнете назад и да осъзнаете грешките, които сторихте не само вчера, а и в отминалите три-четири седмици. Мисленето ви, че сте непогрешими, е главната причина за повечето неуредици във взаимоотношенията. Имате шанс да коригирате това неудобство, но се иска и извинение от ваша страна. Пречупете се.


РАК

Мислете позитивно

Радвате се на благоприятни обстоятелства през днешния ден. Не може да се отрече, че сте целенасочени и последователни в действията си. Сутрешните часове ви тревожат с неприятни мисли. Трябва да изкорените внушенията от подсъзнанието си. Мислете позитивно. Днес правете планове за близкото бъдеще.


ЛЪВ

Лошо настроение

Очаква ви ден, в който служебните ангажименти са много и се налага да обърнете доста внимание на професионалното си развитие. В сутрешните часове сте в лошо настроение, предизвикано от изказване от страна на колега. По-добре е да го подминете, без да се задълбочавате. Имате достатъчно много друга работа за вършене.


ДЕВА

Не бързайте

Не ви липсват сили, но все още важи правилото да вършите всичко по-бавно, без напрежение и безпокойство. Точно това усилва чувството ви за радост и задоволство. Мислете за себе си, за своя собствен живот и какво в него трябва да се промени, за да ви харесва още повече. Не откликвайте на лъжливи предложения, колкото и да ви омайват.


ВЕЗНИ

Успех

Днес сте адаптивни и готови да действате в много и различни по характер посоки. На работното място ви очаква успех, стига да действате упорито до ранния следобед. След това върху вас ще въздействат сили, които целят да ви разсеят и да намалят набраната инерция. В следобеда се занимавайте с нещо, за което сте уверени, че вършите добре.


СКОРПИОН

Сдържайте се

Енергични и способни, днес ще се активизирате още в сутрешните часове и ще покажете набор от знания и умения. За съжаление обаче, влезете ли в спор, сте склонни да залеете опонента си с омразни приказки, обидни думи и ругатни. Това е вашата първична реакция, но много често тя е причината да отблъснете някого от себе си.


СТРЕЛЕЦ

Заложете на оригиналните идеи

Отличен ден, който ви помага да направите цялостна стабилизация на финансовото си състояние и в същия момент – да си позволите придобивки, без да нарушите семейния бюджет. На работното място се справяте добре, ако проявявате новаторство. Оригиналността днес ще бъде на почит, така че не я пестете.


КОЗИРОГ

Стабилизиране

Днешният ден се свързва с кратък стабилизационен период, който има своя смисъл на този етап. Паралелно с това се задават благоприятни възможности от делова и финансова сфера. Мнозина успяват да договорят изгодни условия, които им гарантират доход. Парите са силно застъпена тема на разговор във вторник.


ВОДОЛЕЙ

Мислете позитивно

В четвъртък чувствате силен приток на енергия. Толерирайте своето положително мислене. То е в основата на разрешението на всичките ви проблеми и неволи – както емоционални, така и здравословни. Вземете си любима книга, прочетете цитат от нея и формирайте деня си в позитивни багри.


РИБИ

Планирайте

Не прибързвайте в четвъртък. Денят е благоприятен, но не гарантира големи резултати, ако мисленето ви е хаотично и нерационално. Направете си планове. Обърнете внимание на семейството и дома си. Ако сте в отпуск, подредете къщата си, изчистете ненужните вещи и боклук. Това ще ви облагороди и накара да се чувствате добре.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *