Принцеса Даяна е най-красивата кралска особа на всички времена

Покойната принцеса Даяна оглави класация за най-красивите кралски особи на всички времена, съставена на базата на златното сечение от британски пластичен хирург, съобщи Контактмюзик.
„Даяна, Меган и Кейт са все много красиви жени. Когато бъде приложено гръцкото правило за златното сечение, обаче Даяна се откроява – каза д-р Джулиън де Силва. – Тя е с няколко точки пред Меган и Кейт и измести с малко невероятно красивата йорданска кралица Рания за най-красивата кралска особа на всички времена.“
Златното сечение определя красотата на базата на симетрията и точните мерки. Дължината на ухото трябва да е равна на дължината на носа, а широчината на окото – на разстоянието между очите.
„Принцеса Даяна победи с много малка разлика – по-малко от 1 процент, кралица Рания, която е на второ място, и принцеса Грейс, която е на трето – каза д-р Де Силва. – Даяна има високо резултат за форма на лицето, широчи на наноса, вежди, чело – получили все максимални точки. Най-ниският й резултат е за брадичката и устните. Устните й са малко тънки и с неясен контур, а брадичката й – не толкова класическа“.
На четвърто място в класацията на най-красивите кралски особи е херцогинята на Съсекс Меган, а на пето – херцогинята на Кембридж Катрин.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *