Седмичен хороскоп

Започва период на подем, промени, но и емоционално напрежение; необходима е способност за бърза адаптация


ОВЕН

Време е за отпуск

Предстои ви седмица, в която не се чувствате комфортно. В момента сте емоционални и уязвими, а това не ви помага да се справите с трудностите около себе си. Напротив – подтиква ви да ги задълбочите, влагайки излишна драма в цялото това нещо. Напрежението между вас и околните ви изправя пред дилеми, а на работното място ви чакат отговорности и спазване на строги срокове. Нещо, с което в това си емоционално състояние е почти невъзможно да се справите. Съветът ми е, ако имате възможност, излезте в отпуск и се пуснете по течението. Избягвайте срещите с много хора на едно място.


ТЕЛЕЦ

Противоречив период

Готови за нови предизвикателства, мнозина от Телците демонстрират енергичност, страст към промените, оптимизъм и практицизъм. Няма да подминем страховете, емоцията и любовта. Някои характеристики не са чак толкова присъщи и в тази прогноза носят противоречие, около което ще се завърти следващият седемдневен период. Идващите промени в живота ви изискват светкавична адаптация и повишават емоционалността. В същото време практичният поглед пречи на емоционалните възприятия и така страст и разум влизат в конфликт. Дано не се налага да вземате решения, защото точно сега няма да са особено успешни.


БЛИЗНАЦИ

Занимайте се с нещо приятно

Не само в следващите седем дни, а и в по-дългосрочен план се очертава плодотворен период, през който ще реализирате целите си. Сега е необходимо да насочите усилията си върху градивността и творческата изява. Занимавайте се с неща, които ви вдъхновяват и харесват. Заемете се с хобито си, с любимите дейности. Това ще ви разнообрази и ще повиши тонуса ви. Действайте последователно, без да разбърквате реда на събитията. Индивидуализмът ще е гаранция за успеха ви, а и ще бъдете оценени подобаващо.


РАК

Решавате проблемите със замах

Изразен е стремежът ви за реализация, а и през този период се засилва способността ви да се адаптирате към съществуващите условия, да се съобразявате с обстоятелствата. Всичко това вещае успехи, защото действате в синхрон със събитията, които ви се случват. При всички случаи ще срещнете пречки при осъществяването на целите си, но тях ще отстранявате бързо. Много е важен замахът, с който решавате проблемите. Опитайте се да не се бавите с подробности, а да насочите вниманието си към по-глобалните неща.


ЛЪВ

Не работете сами

Лъвовете се намират в период на подем, което предполага и следващата седмица да бъде момент на активни действия във всички започнати инициативи. Общото за всички представители е стремежът към власт и лидерство, а това не се забелязва доста често при вас. Седмицата е особено благоприятна за реализация на деловите цели чрез комуникация и контакти. Не работете сами. Друга тенденция при вас е започването на активни действия в нови служебни направления. В някои случаи ще се сблъсквате с препятствия, но тях ще преодолявате успешно чрез подкрепата на приятели и колеги.


ДЕВА

Грешите и вините другите

Доста провокативен, този период изисква от вас да сте мобилизирани, съсредоточени и недоверчиви. В доста случаи допускате утопиите да бъдат водещи, да градят илюзорни планове, от които няма да излезе нищо. Опитайте да се предпазите от грешките, предизвиквани от редица провокации. При едно изпускане на нервите освен да грешите, вие обвинявате и другите за собствените си криви ходове. На работното място ще бъдете претоварени със задачи и може в това да се търси причината за емоциите. Добри нови възможности се отварят в партньорските отношения. Използвайте ги към края на периода.


ВЕЗНИ

Самоувереността ви пречи

В доста случаи ще проявявате чувство за безотговорност и безнаказаност в следващите дни. Това се дължи на прекалената ви самоувереност, която изведнъж добихте вследствие на получена подкрепа в службата. Ентусиазмът е застъпен в пъти повече от допустимото и той ви тласка към безгрижие. Бъдете особено внимателни. Началото на периода се свързва с емоционална нестабилност, а краят – с осъзнаване на грешките. Ако още сега стъпите здраво на земята, грешки няма да допуснете и ще изживеете успешни дни.


СКОРПИОН

Търсите емоционална подкрепа

Периодът, който следва, за вас ще бъде напрегнат. Склонни сте да ангажирате всички около себе си със своите лични проблеми и така да пренасяте напрежението си върху тях. Превръщате се в хора, които се оплакват на чуждото рамо и търсят съчувствие. В професионален аспект сте непоклатими. Там вършите старателно служебните си дела и не показвате с нищо, че около вас се случват някакви емоционални промени и трансформации.


СТРЕЛЕЦ

Подредете задачите

В последно време вие се превърнахте в организатор на всички събития, които се случват около вас. Това ви накара да носите по няколко дини под една мишница и да се занимавате с множество ангажименти едновременно. Коренно различна ще бъде следващата седмица, изискваща от вас да се концентрирате и да подредите задачите приоритетно. Ще трябва първо да свършите най-важните, а едва след това да преминете към следващите, по-маловажни. Носите ли няколко дини под мишница, ще се издъните и това в никакъв случай няма да повлияе добре на имиджа ви.


КОЗИРОГ

Планирайте почивка

Доста уязвими в сферата на отношенията, вие сте склонни да правите какви ли не компромиси, само и само да не се получават конфликти. За съжаление, от конфликтите няма как да избягате и затова не премълчавайте това, което ви е на сърцето. Имате нужда от положителни емоции. Планирайте почивка, ако все още не сте си взели отпуска. Финансовите проблеми така и няма да се решат един път завинаги, затова не ги използвайте като оправдание за каквото и да било. Дошло е време да удължите с няколко дни уикенда си. Прегрели сте.


ВОДОЛЕЙ

Повярвайте в успехите

За вас предстои доста добър период, ако общувате пълноценно и не позволявате на депресивните състояния да бъдат главната картина пред вас. От никой друг не зависи настроението ви. Още днес повярвайте в успехите, които ежедневно жънете. Така ще е и през следващите дни. Те са изпълнени с динамика в общуването. Обърнете повече внимание на емоционалния си живот. Стъпете на крака там и едва след това продължете с професионалните намерения. Време е през този период да стабилизирате личните си взаимоотношения.


РИБИ

Заредете се с настроение

Нуждаете се от разбиране и подкрепа за всяко свое действие. Търсите ги безрезервно. Това е и причината през следващата седмица да протягате ръка и да се доближавате все повече и повече до хората, които сами отдалечихте от себе си в последните месеци. Осъзнавате грешките в поведението си и сте готови да си ги признаете. Имате нужда някой да ви потупва по рамото, защото само тогава сте силни и можещи. Използвайте слънчевите летни дни, за да се заредите с положително настроение и очаквания за нещо по-добро.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *