ТЕСТ: Изберете символ и вижте ролята, която ви е отредена в живота

Днес ще ви представим един интересен тест. От вас се изисква единствено да си харесате един от по-горните символи. Изборът ви ще ви покаже каква е ролята ви, отредена в този живот.

Готови ли сте?

Да видим резултатите.

1. Служител – около 30 процента от населението

Вие сте от този тип хора, които често се грижат за околните, помагат им по всякакъв начин. Ако видите, че ваш близък или познат страда, вие правите всичко по силите си, за да облекчите болката му.

Т.нар. служители се стремят да направят този свят по-добро място. Те са меки по природа и добри към всички живи същества. Ако се нуждаят от помощ  те ще забравят за гордостта си и ще я поискат, ако е необходимо.

2. Майстор – около 22 процента от населението

Майсторите са творчески по природа хора. Имат богато въображение, което прилагат във всеки един аспект от съществуването си.

Този тип хора са находчиви, оригинални и спонтанни. Те са доволни и щастливи само тогава, когато се занимават с неща, които наистина обичат. В такива моменти влагат всичко от себе си.

3. Воин – около 17 процента от населението

Този тип хора обичат предизвикателствата. Те живеят, за да преодоляват изпитанията, пред които са изправени.

Не се страхуват от физическите натоварвания. Дори ги обичат. Пълни са с енергия и решителност. Винаги се стремят да постигнат целите си.

4. Учен – около 13 процента от населението

Учените са хора, изпълнени с любопитство и любознателност. Те са усърдни и често преуспяват в своите начинания. Характеризират се с любов към ученето. Обичат да експериментират.

Стремят се постоянно да разширяват знанията си и да усъвършенстват уменията си. Те са смели, добронамерени и наблюдателни.

5. Мъдрец – около 10 процента от населението

Мъдреците са харизматични и очарователни, драматични, ярки и забавни.

Те са родени  за да бъдат на сцената. Хората с душа от този тип се чувстват комфортно, изразявайки мислите си с думи, изкуство, музика или танц.

6. Жрец – около 7 процента от населението

Вдъхновяващи, енергични и мотивиращи, жреците могат да видят истинския потенциал на другите и да го разкрият. Те са грижовни, състрадателни и вдъхновяващи.

7. Крал – около 13 процента от населението

Кралете са отлични лидери – властни, могъщи и авторитетни личности. Хората с душа от този тип са перфекционисти и са свикнали да правят всичко в съответствие с най-високите стандарти. Те са добри в решаването на проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *