Продължават антиправителствените протести във Велико Търново

Продължават антиправителствените протести във Велико Търново, а исканията освен за оставка на целия кабинет са и за оттегляне на Главния прокурор Иван Гешев. Ежедневните митинги пред паметника „Майка България“ привличат все повече хора и вече прерастват в протестни шествия към Царевец.

Сн. Цветомир Енев

3 thoughts on “Продължават антиправителствените протести във Велико Търново

 • 17.07.2020 в 9:49
  Permalink

  Протестиращите съдят по думите, а не по делата. Правителството направи най- много до сега за България, естественно е, че не е лесно да се оправи батака от толкова години напред с магическа пръчка. Трябва манталитета ни да се промени, и тогава ще започнем да заприличаме като Европейците.

  Отговор
  • 17.07.2020 в 16:57
   Permalink

   Толкова много направи правителството да ни потопи в блатото на посредствеността и простащината, че никой не може и за 40 години да постигне тези резултати. Във футбола делим място с Буркина Фасо, но при свободата на словото ни изпреварват.

   Отговор
 • 17.07.2020 в 17:20
  Permalink

  На протести в подкрепа на Решетников и Божков не ходя. А Гешев тъкмо подгони Банев и Баневица, Ветко и Ветковица, Карнобатци и Бобоковци, министри и ченгета, даже и мишоците в президентството….. Да продължава да си върши работата.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *