Определят българския участник в Младежката шампионска лига на Европа на стадион „Ивайло“

Поредният си финал приема в понеделник стадион „Ивайло“. За шеста поредна година на спортното съоръжение в старата столица ще бъде излъчен носител на Купата на БФС. Днес от 18:30 часа на терена на „Митичния“ ще излязат юношите до 18 години на „Лудогорец“ (Разград) и столичния „Септември“. Любопитно е, че преди година във В. Търново двата отбора се срещнаха отново на финал за трофея, който бе спечелен от младите „орли“ с 1:0. През 2018 година пък тогавашната старша възраст „Септември“ победи с 2:1 „Черно море“ и грабна купата, отново на „Ивайло“.

Победителят във финала тази вечер ще си осигури правото да играе в Младежката Шампионска лига от есента. Мачът ще бъде ръководен от великотърновската съдийска бригада в състав: Георги Давидов, Георги Дойнов и Милен Арабаджиев. Четвърти съдия е Георги Гинчев.

Във връзка със заповедите на министрите на здравеопазването и спорта мачът ще се играе без публика и на стадиона няма да бъдат допускани външни лица от 17:30 до приключване на спортното събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *