Ново Общо събрание решава бъдещето на „Етър ВТ“

„Виолетовите“ гостуват на „Берое“ (Стара Загора)

 

Предвиденото за понеделник Общо събрание на футболния “Етър ВТ” не се проведе. На форума досегашният председател на Управителния съвет проф. Георги Камарашев трябваше да представи отчет за работата на ръководството през изтеклия мандат, да бъде гласувано освобождаването на досегашната клубна управа и да бъдат предложени и приети нови членове на Управителния съвет, който да избере и председател на великотърновския клуб. В крайна сметка обаче присъствалите членове на Общото събрание взеха съгласно устава следното решение:

“Днес, 20 юли 2020 г., на основание чл. 27 ал. 1 от Устава на СНЦ ФК „Етър ВТ” долуподписаните членове на сдружението отправяме настоящото искане до Управителния съвет на клуба за свикване на извънредно Общо събрание с краен срок за насрочване до 26 август т.г. Искането да се предяви на Управителния съвет чрез присъствалия лично член на клубната управа Цанко Цветанов”, съобщи официалният сайт на клуба.

Очаква се Общото събрание да бъде свикано отново на 25 август.

В сряда представителният отбор ще гостува на „Берое” в Стара Загора във втората си контролна среща. Мачът е от 19:00 часа. На 25 юли тимът трябваше да пътува до Варна за мач с “Черно море”, но на тази дата ще срещне “Литекс” в Ловеч, с който трябваше да играе на 31 юли. Така съперникът за последната проверка тепърва ще се уточнява. Всички контролни мачове са без публика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.