След 24 години отново имаше мач на стадиона в село Камен

Тимът на “Цирка на стадиона” стана победител в първото издание на турнира за Суперкупата на Попово. Отборът надигра с 4:3 като гост ФК “Камен” и грабна първи трофей в своята история. Пред над 150 зрители за първи път от 1996 г. се игра отново футболен мач на стадиона в стражишкото село Камен.

Голмайстори за тима от Попово бяха Стилиян Станчев, който се отчете с попадения, а младите Руслан Рашков и Ангел Тодоров добавиха по едно. За тима на “Камен” с хеттрик се отличи легендарният капитан на “Ботев” (Копривец) Красиян Кирилов, показал много добра класа.

“Поздравления за всички “циркаджии”, както и за тима от Камен, който игра на ниво! Трябва да бъде отличен вратарят Васил Обретенов, който се отчете с няколко авторитетни намеси. Светослав Атанасов и Стилиян Станчев обаче бяха над всички, а играч на мача е Красиян Кирилов. За наесен няколко души от “Цирка” ще преминат в “Камен”.

За домакините от Камен дебют при мъжете като старши треньор направи Станимир Антонов. С изявите си се отличиха Петър Петров-син, Петър Петров-баща, Стефан Драганов, Йордан Владимиров, Цветан Досев и Марин Романов, като последните двама изиграха второто полувреме много силно в отбрана и логично допуснаха само едно попадение във вратата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.