Вашият хороскоп за 22 юли, сряда

ОВЕН

Не бързайте

Отдайте се на нещата, които обичате да вършите, и не се товарете с излишни действия. Не поемайте отговорности. На работното място рутината преобладава и често дори не ви се работи и желаете да оставите ангажиментите си за през утрешния ден. Разходете се, а вечерта се срещнете с приятели в парка. Поразходете се и прекарайте приятни минути заедно.


ТЕЛЕЦ

Приходи

Радвате се на отлично настроение през днешния ден. Въпреки че не всичко ще върви така, както сте го планирали, извънредните ситуации няма да ви причинят излишен стрес или неудобства. Не е изключено мнозина да са зарадвани от извънредни приходи. От работа, която е трябвало да свършите наскоро, а заплащането се е забавило.


БЛИЗНАЦИ

Концентрирайте се

Вие също се радвате на добро настроение, но концентрацията ви е ниска. През този ден вършете по-скоро рутинните си ангажименти. Приказвате прекалено много с колегите, отдавате време на личните си разговори с приятели по телефона или в социалните мрежи. Ако трябва да вършите нещо важно, се концентрирайте, за да не направите грешки.


РАК

Помислете за покупка

Днес подбирате добре ангажиментите си. Станали сте доста практични и вършите онези, които могат да ви донесат някакво признание. Благоприятен ще бъде днешният ден за мнозина от представителите. Време е да направите финансов план до края на месеца и да планирате покупка, която искахте да осъществите от много време насам.


ЛЪВ

Привличате

Без много усилия привличате вниманието на околните с всяко свое действие. Търсите начин да се харесате на другите, без си давате сметка, че няма смисъл всички да са възхитени от вашата особа. Губите прекалено много сили и енергия в търсене на симпатизанти, вместо да се концентрирате в по-важните дела за деня.


ДЕВА

По течението

В сряда е по-добре да се оставите на течението. Не търсете възможности за изява на всяка цена. Прекалена инициативност от вас не се иска. Обърнете повече внимание на семейството си, на личния живот, на себе си. Можете да си закупите нова интересна книга, с която да се приспивате в следващите дни.


ВЕЗНИ

Приемете критика

Прекалявате с желанието си да правите добро впечатление на всяка цена и на всички около себе си. Днешният ден ви среща с някои важни хора, от които ще научите уроци или поне ще си вземете забележка. Не се сърдете, ако не всички от тях се изкажат ласкаво за вас. Понякога критиката ни вдига на крака, показва ни какво трябва да променим в себе си.


СКОРПИОН

Удоволствие

Чувствате се прекрасно, независимо дали сте на работното място, или използвате годишния си отпуск. Каквото и да правите, вие го вършите с желание, душа и отдаденост, без да целите на всяка цена някакви конкретни резултати. Липсата на користни цели може би е причината за щастието и пълнотата през този ден при вас.


СТРЕЛЕЦ

Погледнете се отстрани

Намирате се в последния ден от емоционалния цикъл, в който бяхте попаднали напоследък. Днес си кажете сами на себе си онова, което не желаете другите да чуят. Онова, което не сте в състояние да споделите. Обърнете повече внимание на поведението си и коригирайте някои нотки в него. Налага се да го направите, за да не чуете критика в следващите дни спрямо себе си.


КОЗИРОГ

Бъдещ разход

Възможностите ви днес са ограничени и не бива да се надценявате, само и само да се харесате на околните, на партньорите или пък на ръководителите си. Научете се да казвате „не“, когато е нужно. Освободете се от мислите, които ви трупат напрежение в съзнанието. Ще научите за един бъдещ разход, за който се налага да отделите и спестите пари.


ВОДОЛЕЙ

Директни сте

В сряда се чувствате прекрасно. Ангажиментите ви за деня не са много, вършите ги ритмично, организирано и с удоволствие. Не се очакват неприятни задачи. Свършете работния си ден навреме и се приберете вкъщи рано. Излезте на разходка всички. Споделете си как е преминал денят ви. Хармонията в личните взаимоотношения е гарантирана.


РИБИ

Потърсете помощ

За разлика от хората, които днес ще прекарат лежерно деня, при вас това няма как да се получи. Напротив, вашата сряда ще е далеч по-динамична и натоварена. Налага се да се заемете с изостанали ангажименти. Няма да ви спори особено, така че бъдете готови да потърсите помощ от колегите си, за да се справите навреме.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *